سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ابعاد روانی- اجتماعی– بهداشتی و آموزشی کرونا- سبک زندگی- پیامدهای روانشناختی– اجتماعی و خانوادگی- دانشگاه پس از کرونا

Publish Year: 1399
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,606

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

COVIDCING01_037

Index date: 31 May 2021

ابعاد روانی- اجتماعی– بهداشتی و آموزشی کرونا- سبک زندگی- پیامدهای روانشناختی– اجتماعی و خانوادگی- دانشگاه پس از کرونا abstract

با ورود ویروس کرونا به عنوان یک بیماری نوپدید و کاملا ناشناخته و پیچیده، دیگر بشر همچون سابق نمی تواندبه سبک زندگی پیشین خود ادامه دهد. تغییر سبک زنددگی و ایجاد سبک زندگی جدید که با دوران کروناسازگاری داشته باشد از جمله تغییر در ارتباطات، آموزش، رعایت بهداشت فردی، تغذیه، دستورالعمل های بهداشتیو درمانی، شرایط و ساعات کاری و تحصیلی، محیط زیست، فرهنگ و شیوه گذران اوقات فراغت و نحوه استفادهاز فضای مجازی.شرایط بحران همه گیری بیماری کرونا علاوه بر افزایش عوامل منفی مانند اضطراب، باعث ایجاد عواملمثبت مانند همبستگی و مشارکت اجتماعی نیز شده است که به صورت منفی و مثبت بر سلامت روان تاثیر گذاراست. پژوهش ها نشان می دهند که بروز بیماری هایی مانند بیماری های تنفس به علت مشکلات جدی جسمانی وکاهش کیفیت زندگی بیماران باعث بروز اضطراب ناشی از بیماری خواهند شد. بیشتر تحقیقات بر اضطراببیماران تمرکز دارند، اما واقعیت آن است که در زمان همه گیری یک بیماری مانند کرونا، ترس از بیماری و ترساز مرگ، درکنار آشفتگی فعالیت های روزمره، موجب می شود تا افراد سالم نیز با اضطراب بیماری درگیر شونددر مقام جمع بندی باید گفت که کرونا هجوم امر واقع و به نوعی سیلی بر صورت جهان مغرور است. در عینحال می تواند عامل همبستگی اجتماعی و همدلی، همدردی، همکاری، اخلاقی شدن و عقلانی شدن شود. کرونابرای بشر امروز این پیام را دارد که راهی جز تعامل و همزیستی مسالمت آمیز با همنوع خود و محیط زیست ندارد.بنابراین کرونا در کنار تمام پیامدهای منفی، می تواند صلح و وحدت جهانی را تقویت کند و سرآغازی باشد برسبک زندگی مسالمت آمیز و فضیلت مدار.

ابعاد روانی- اجتماعی– بهداشتی و آموزشی کرونا- سبک زندگی- پیامدهای روانشناختی– اجتماعی و خانوادگی- دانشگاه پس از کرونا Keywords:

ابعاد روانی- اجتماعی– بهداشتی و آموزشی کرونا- سبک زندگی- پیامدهای روانشناختی– اجتماعی و خانوادگی- دانشگاه پس از کرونا authors

مریم حاتمی

روانشناس عمومی

مقاله فارسی "ابعاد روانی- اجتماعی– بهداشتی و آموزشی کرونا- سبک زندگی- پیامدهای روانشناختی– اجتماعی و خانوادگی- دانشگاه پس از کرونا" توسط مریم حاتمی، روانشناس عمومی نوشته شده و در سال 1399 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی دانشگاه و کووید - ۱۹ پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کرونا، سبک زندگی، ابعاد روانی- اجتماعی، بهداشتی و آموزشی هستند. این مقاله در تاریخ 10 خرداد 1400 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1606 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با ورود ویروس کرونا به عنوان یک بیماری نوپدید و کاملا ناشناخته و پیچیده، دیگر بشر همچون سابق نمی تواندبه سبک زندگی پیشین خود ادامه دهد. تغییر سبک زنددگی و ایجاد سبک زندگی جدید که با دوران کروناسازگاری داشته باشد از جمله تغییر در ارتباطات، آموزش، رعایت بهداشت فردی، تغذیه، دستورالعمل های بهداشتیو درمانی، شرایط و ساعات کاری و تحصیلی، ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کرونا طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ابعاد روانی- اجتماعی– بهداشتی و آموزشی کرونا- سبک زندگی- پیامدهای روانشناختی– اجتماعی و خانوادگی- دانشگاه پس از کرونا با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.