سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رابطه اضطراب کرونا در مادران با نشانگان اضطرابی کودکان در دوران قرنطینه

Publish Year: 1399
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,439

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

COVIDCING01_098

Index date: 31 May 2021

رابطه اضطراب کرونا در مادران با نشانگان اضطرابی کودکان در دوران قرنطینه abstract

زمینه مساله: همه گیری ویروس کرونا و قرنطینه خانواده ها، تبعات اجتماعی و روانی بسیاری برای آنها در پیداشته است. پژوهش ها نشان می دهند که اضطراب ناشی از این بیماری، سلامت روان مادران را تهدید و آنها رامستعد ابتلا به اختلالات اضطرابی نموده است. با توجه به نقش محوری مادر در خانواده، مشکلات سلامت رواناو می تواند زمینه ساز بروز نشانگان اضطرابی در کودکان باشد.هدف اصلی: هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه اضطراب کرونا در مادران با نشانگان اضطرابی کودکان در ایامقرنطینه است.روش: بدین منظور، در یک پژوهش همبستگی توصیفی، تعداد ۱۹۰ نفر از مادران کودکان ۶ تا ۱۲ ساله ساکنشهر تهران، به روش نمونه گیری دردسترس به شیوه آنلاین انتخاب شیده و مقیاس اضطراب کرونا ویروس(CDAS) و اضطراب کودکان پیش دبستانی (SCAS) را تکمیل نمودند. درنهایت داده ها با روش همبستگیپیرسون و با استفاده از نر افزار SPSS-۲۴ مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.یافته ها: نتایج حاصل از پژوهش نشان داد که بین علائم روانی و جسمانی اضطراب کرونا در مادران با نشانگاناختلال وسواسی جبری و اختلال اضطراب فراگیر کودک ارتباط مثبت و معنادار وجود دارد و میان این زیرمقیاس-ها با نشانگان اضطراب جدایی ارتباط معناداری مشاده نشد.نتیجه گیری: براساس نتایج مطالعه حاضر مبنی بر ارتباط مثبت میان اضطراب کرونا مادران با اضطراب کودک،آموزش والدین در خصوص تنظیم هیجانات منفی خصوصا در زمینه اضطراب کرونا، می تواند از اقدامات ضروریبرای حفظ و ارتقا سلامت روانی کودکان در شرایط بحرانی حاضر به شمار رود. بنابراین با ارائه مداخلات وآموزش های مناسب جهت کاهش اضطراب ناشی از بیماری کرونا در مادران، می توان نشانگان اضطرابی درکودکان را مدیریت کرد.

رابطه اضطراب کرونا در مادران با نشانگان اضطرابی کودکان در دوران قرنطینه Keywords:

رابطه اضطراب کرونا در مادران با نشانگان اضطرابی کودکان در دوران قرنطینه authors

مطهره فسنقری

دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

مینا سادات موسوی موید

کارشناسی ارشد مشاوره خانواده، دانشگاه رفاه، تهران، ایران

نرگس انسان

دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

مقاله فارسی "رابطه اضطراب کرونا در مادران با نشانگان اضطرابی کودکان در دوران قرنطینه" توسط مطهره فسنقری، دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران؛ مینا سادات موسوی موید، کارشناسی ارشد مشاوره خانواده، دانشگاه رفاه، تهران، ایران؛ نرگس انسان، دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1399 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی دانشگاه و کووید - ۱۹ پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیماری کرونا، اضطراب کودکان هستند. این مقاله در تاریخ 10 خرداد 1400 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1439 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمینه مساله: همه گیری ویروس کرونا و قرنطینه خانواده ها، تبعات اجتماعی و روانی بسیاری برای آنها در پیداشته است. پژوهش ها نشان می دهند که اضطراب ناشی از این بیماری، سلامت روان مادران را تهدید و آنها رامستعد ابتلا به اختلالات اضطرابی نموده است. با توجه به نقش محوری مادر در خانواده، مشکلات سلامت رواناو می تواند زمینه ساز ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کرونا طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله رابطه اضطراب کرونا در مادران با نشانگان اضطرابی کودکان در دوران قرنطینه با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.