سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تالاب هامون، پشت دیوار فراموشی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,009

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATERECOSYSTEM01_097

Index date: 15 September 2011

تالاب هامون، پشت دیوار فراموشی abstract

استان سیستان و بلوچستان با مساحت 187512 کیلومتر مربع، پهناورترین استان کشور می باشد که از تنوع اقلیمی زیادی برخورداراست و انواع محصولات گرمسیری، مرطوب، معتدل و... و بیش از 50 درصد پرندگان ایران و ده ها پستاندار و غیر ه در این سرزمین یک جا گردهم آمد هاند. این اکوسیستم باارزش، درمنطقه ای با متوسط بارندگی حدود 110 میلی متر و هم جواری با بیابان لوت قرار دارد . از جمله مناطق پراهمیت این استان، پناهگاه حیات وحش تالاب هامون است که در شمال استان قرار دارد و در حال حاضر به رغم اهمیت بین المللی به دلیل چندسال خشکسالی پی درپی و دخالت های انسانی دچار مشکلات و تخریب فراوان شده است. تالاب ها، به منزل هی یکی از بارزترین زیبایی های خلقت به شمار می روند و از جمله نظام های حیات بخشی هستند که مطلقا جایگزین ندارند؛ اما هیچ یک از اکوسیستم های جهان به اندازه ی تالاب ها صدمات ناشی از برخوردهای سطحی و کوته فکری بشر را تجربه نکرده اند. در طول تاریخ زندگی انسان ها، تالاب ها به عنوان اراضی نامناسب، بی فایده، مضر و بستری برای زندگی وحوش و مامنی برای حشرات ناقل بیماری ها شناخته می شوند و یا باتلاقی تصور می شد که هرکسی در آن پای می گذارد به کام مرگ فرو می رود. بنابراین رابطه ی انسان با تالاب ها همواره خصمانه بوده است، ولی امروزه مشخص شده است که تالاب های اکوسیستم های آبی به منزله ی سرمایه های باارزشی هستند که تنظیم آب های زیرزمینی در محیط پیرامون، تعدیل میکروکلیحا، شکار، صید پرندگان آبزی و ماهیان، تامین منابع تعلیف دام و همچنین حصیربافی و.. در گروی حفاظت منطقی از آن ها است . در مقاله حاضر تالاب هامون، به منزله ی یکی از حساس ترین اکوسیستم های موجود در جنوب شرق کشور معرفی شده است

تالاب هامون، پشت دیوار فراموشی Keywords:

تالاب هامون، پشت دیوار فراموشی authors

زینب صادق پناهی

دانشجوی زبان و ادبیات انگلیسی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، عضو انج

زهرا صادق پناهی

دانشجوی رشته مهندسی منابع طبیعی- شیلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نوری، غلامرضا؛اریابی:؛طیبه؛ نوری، سهیلا.تالاب هامون حیات سیستان. (تهران:سپهر، 1386) _ ...
http:/www. amirparizad. com ...
-http://www. iauzah. ac. ir/simaostan. htm ...
h t tp ://iran deserts. com ...
_ tp://persian -ground. blogfa. com ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تالاب هامون، پشت دیوار فراموشی" توسط زینب صادق پناهی، دانشجوی زبان و ادبیات انگلیسی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، عضو انج؛ زهرا صادق پناهی، دانشجوی رشته مهندسی منابع طبیعی- شیلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشه نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش منطقه ای اکوسیستم های آبی داخلی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تالاب، هامون، اکوسیستم، خشکسالی هستند. این مقاله در تاریخ 24 شهریور 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1009 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استان سیستان و بلوچستان با مساحت 187512 کیلومتر مربع، پهناورترین استان کشور می باشد که از تنوع اقلیمی زیادی برخورداراست و انواع محصولات گرمسیری، مرطوب، معتدل و... و بیش از 50 درصد پرندگان ایران و ده ها پستاندار و غیر ه در این سرزمین یک جا گردهم آمد هاند. این اکوسیستم باارزش، درمنطقه ای با متوسط بارندگی حدود 110 میلی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تالاب هامون، پشت دیوار فراموشی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.