اضطراب یادگیری زبان خارجی در سطوح مختلف زبان آموزان پسر و دختر ایرانی
Publish place: Language Related Resaerch، Vol: 11، Issue: 6
Publish Year: 1399
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 256
This Paper With 30 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_LRR-11-6_020
Index date: 3 August 2021
اضطراب یادگیری زبان خارجی در سطوح مختلف زبان آموزان پسر و دختر ایرانی abstract
با وجود تعداد قابل توجه مطالعات درخصوص اضطراب، ساختار چندگانه آن همچنان موضوع بحث میان محققان است. گاهی در محیطهای آموزش زبان خارجی در ایران، فراگیرانی که انگلیسی یا دیگر زبان ها را بهمنزله زبان خارجه یا دوم فرا می گیرند، دچار اضطراب می شوند که ممکن است در سطوح مختلف و در میان پسران و دختران متفاوت باشد. این مطالعه که بر مبنای همبستگی انجام شده است، به بررسی سطوح مختلف اضطراب در میان سطوح متفاوت زبانآموزان انگلیسی میپردازد. بدین منظور، ۱۰۸ زبانآموز ایرانی پسر و دختر ۱۴ تا ۱۸ ساله که در یک موسسه زبان انگلیسی در گرگان مشغول زبانآموزی بودند، بررسی شدند. ابتدا میزان اضطراب در سطوح مختلف و سپس در میان زبانآموزان پسر و دختر بررسی شد. تجزیه و تحلیل آماری اطلاعات که از طریق مربع خی در نرمافزار R انجام شد، نشان داد که درکل بین اضطراب و سطوح مختلف زبانآموزان رابطه معناداری وجود ندارد، اما نتایج نشان دادند که رابطه معناداری بین سطح اضطراب و جنسیت وجود دارد. دستاوردهای این مطالعه برای تنظیم مطالعات وسیعتر آینده و نیز مدرسان زبان انگلیسی، تربیتکنندگان مدرسان زبان و همچنین طراحان برنامه درسی مفید خواهد بود تا عوامل عاطفی و بهخصوص اضطراب را در جنبههای مختلف تدریس زبان انگلیسی بهمنزله زبان خارجی در ایران مدنظر قرار دهند.
اضطراب یادگیری زبان خارجی در سطوح مختلف زبان آموزان پسر و دختر ایرانی Keywords:
anxiety , English proficiency levels , gender , EFL learners , واژههای کلیدی: اضطراب , سطوح زبان انگلیسی , جنسیت , بسندگی زبان , فراگیران زبان انگلیسی بهعنوان زبان خارجه.
اضطراب یادگیری زبان خارجی در سطوح مختلف زبان آموزان پسر و دختر ایرانی authors
مریم موذنی لیمودهی
PhD Candidate, Department of English Language Teaching, Aliabad Katoul Branch, Islamic Azad University, Aliabad Katoul, Iran
امید مازندرانی
Assistant Professor, Department of English Language Teaching, Aliabad Katoul Branch, Islamic Azad University, Aliabad Katoul, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :