سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینهسازی فشارخروجی، اندازه کاهنده و قطر لولهمغزی در یکی از میادین جنوب ایران

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,229

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EERCKC01_087

Index date: 21 October 2011

بهینهسازی فشارخروجی، اندازه کاهنده و قطر لولهمغزی در یکی از میادین جنوب ایران abstract

دبی تولیدی چاههای میادین جنوب ایران در سالهای اخیر کاهش یافته است. بنابراین برای افزایش دبی تولید و یا ثابت نگه داشتن آن بهینهسازی این میادین امری ضروری میباشد. عملکرد چاه به پارامترهای زیادی بستگی دارد. برخی از این پارامترها عبارتند از: فشار مخزن، وسایل درونچاهی و وسایل سرچاهی. یکی از راههای بهینهسازی این میادین، انتخاب قطر لولهمغزی، اندازهکاهنده و فشار سرچاهی بهینه میباشد. این کار را میتوان از طریق آنالیز گرهای با کمک برنامه شبیهساز لوله انجام داد. این برنامه هر یک از مؤلفههای موجود در میدان (از مخزن تا جداکننده) را به عنوان یک محدودیت در نظر گرفته و آنها را بهینه میکند. همچنین این نتیجه که افزایش قطر لولهمغزی موجب افزایش دبی تولید میشود ممکن است همیشه صادق نباشد. در این تحقیق دو مدل بررسی شدهاند: 1- مدل ضریب تولید 2- مدل پس فشار. نتایج بدست آمده برتری مدل پس فشار را نسبت به مدل ضریب تولید نشان میدهد. در نهایت قطر لولهمغزی، اندازه کاهنده و فشار خروجی چاه بهینه شده و تأثیر هر پارامتر بر نمودار عملکرد لولهمغزی گزارش شده است. سرعت فرسایش و ظرفیت تولید واحد بهرهبرداری نیز به عنوان پارامتر بحرانی در نظر گرفته شدهاند. مقایسه دبی تولیدی واقعی با خروجی برنامه موفقیت مدل های استفاده شده در این تحقیق را نشان میدهد و اینکه با هزینهای کم تولید به میزان قابل توجهای افزایش یافته است

بهینهسازی فشارخروجی، اندازه کاهنده و قطر لولهمغزی در یکی از میادین جنوب ایران Keywords:

بهینهسازی فشارخروجی، اندازه کاهنده و قطر لولهمغزی در یکی از میادین جنوب ایران authors

مصطفی رستمی

گروه مهندسی شیمی و پژوهشکده انرژی و محیط زیست، دانشگاه شهید باهنر کرم

محمد رنجبر

گروه مهندسی شیمی و پژوهشکده انرژی و محیط زیست، دانشگاه شهید باهنر کرم

حسن هاشمی پوررفسنجانی

گروه مهندسی شیمی و پژوهشکده انرژی و محیط زیست، دانشگاه شهید باهنر کرم

حسین نظام آبادی پور

گروه مهندسی برق و پژوهشکده انرژی و محیط زیست دانشگاه شهید باهنر کرما

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Shy, T.E. Henfer, M.H. Mustafa, A, "Application of Nodal Analysis ...
Gunawan, R. Dyer, G.R., "Tubing Size Gas Depletion Drive ...
Reservoirs", Spe Number 37001, Pacific Oil and Gas Conference held ...
Schlumberger "introduction to well testing", Bath, England, March 1998. ...
Gollan, M. and Whitson C. H., "Well Performance", International Human ...
Economide, J. M., and Nolte, G. K., _ stimulatio, _ ...
Barton, N., "Erosion in elbows in hydrocarbon production systems: Review ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینهسازی فشارخروجی، اندازه کاهنده و قطر لولهمغزی در یکی از میادین جنوب ایران" توسط مصطفی رستمی، گروه مهندسی شیمی و پژوهشکده انرژی و محیط زیست، دانشگاه شهید باهنر کرم؛ محمد رنجبر، گروه مهندسی شیمی و پژوهشکده انرژی و محیط زیست، دانشگاه شهید باهنر کرم؛ حسن هاشمی پوررفسنجانی، گروه مهندسی شیمی و پژوهشکده انرژی و محیط زیست، دانشگاه شهید باهنر کرم؛ حسین نظام آبادی پور، گروه مهندسی برق و پژوهشکده انرژی و محیط زیست دانشگاه شهید باهنر کرما نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی همایش انرژی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بهینهسازی تولید، قطر لولهمغزی، اندازه کاهنده، فشار سرچاهی هستند. این مقاله در تاریخ 29 مهر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1229 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دبی تولیدی چاههای میادین جنوب ایران در سالهای اخیر کاهش یافته است. بنابراین برای افزایش دبی تولید و یا ثابت نگه داشتن آن بهینهسازی این میادین امری ضروری میباشد. عملکرد چاه به پارامترهای زیادی بستگی دارد. برخی از این پارامترها عبارتند از: فشار مخزن، وسایل درونچاهی و وسایل سرچاهی. یکی از راههای بهینهسازی این میادین، انتخاب قطر لولهمغزی، اندازهکاهنده و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهینهسازی فشارخروجی، اندازه کاهنده و قطر لولهمغزی در یکی از میادین جنوب ایران با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.