طراحی و تبیین مدل ارتقای کارآمدی منابع انسانی بر اساس مولفه های آمایش سرزمین (مورد مطالعه: موسسات آموزش عالی فنی، کشاورزی و علوم دریایی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران)

Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 166

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_MST-8-3_013

تاریخ نمایه سازی: 11 مهر 1400

Abstract:

هدف این پژوهش طراحی و تبیین مدل ارتقای کارآمدی منابع انسانی بر اساس مولفه های آمایش سرزمین بوده است. پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی، از نوع آمیخته اکتشافی بوده است .جامعه آماری شامل کارکنان و کارشناسان دانشکده و آموزشکده های فنی، علوم دریایی و کشاورزی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در سال ۱۳۹۸ به تعداد ۱۸۰۰ نفر بود. حجم نمونه بر اساس جدول کرجسی و مورگان ۳۱۷ نفر با روش نمونه گیری تصادفی ساده تعیین شد، ابزارهای اندازه گیری از دو پرسشنامه محقق ساخته، شامل کارآمدی منابع انسانی و آمایش سرزمین بود. که ضریب پایایی آنها در جامعه مورد مطالعه با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ برای کارآمدی منابع انسانی ۸۷/۰ و آمایش سرزمین برابر با ۷۹/۰ به دست آمد. تجزیه و تحلیل داده ها در دو سطح آمار توصیفی و استنباطی و آزمون تحلیل عاملی تاییدی با استفاده از نرم افزارهای Excel ،Spss و Amos انجام شد. نتایج نشان داد، که ۸۰ درصد آمایش سرزمین دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران به ابعاد آموزشی (۸ مولفه)، سازمانی (۱۲مولفه)، فردی (۱۳ مولفه)، حرفه ای (۱۶ مولفه)، اخلاقی (۹ مولفه)، اجتماعی و فرهنگی (۶ مولفه)، راهبردها (۸ مولفه)، آسیب ها (۸ مولفه) وابسته است. که هر کدام از مولفه ها و ابعاد آن ها در حد قابل قبولی (بالاتر از ۹۶/۱%) هستند.

Keywords:

Authors

دوستعلی دهقان چاچکامی

گروه مدیریت آموزشی عالی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، رودهن، ایران

رشید ذوالفقاری زعفرانی

گروه مدیریت آموزشی عالی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، رودهن، ایران

فریبا حنیفی

گروه مدیریت آموزشی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، رودهن، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :