برنامه ریزی مجدد جایگاه های توقف هواپیماها (اپرون) برای فرودگاه های مهرآباد و امام خمینی(ره) تهران در شرایط افزایش ناوگان
Publish place: Transportation Research Journal، Vol: 18، Issue: 3
Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 478
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_TRJ-18-3_001
تاریخ نمایه سازی: 12 مهر 1400
Abstract:
امروزه با پیشرفت چشمگیر و پر شتاب حمل و نقل هوایی در سراسر دنیا، فرودگاه ها شاهد رشد ترافیک مسافری که منتج به ناکافی بودن ظرفیت آن ها به منظور پاسخگویی به ترافیک در وضع موجود و سال های آتی می باشد، هستند در این بین فرودگاه های مهرآباد تهران و امام خمینی با توجه به سیاست گذاری های کلان و همچنین موقعیت استراتژیک خود می بایست توانایی پاسخگویی به بیشترین حجم از ترافیک هوایی را دارا باشند و این در شرایطی است که فرودگاه مهرآباد به دلیل قدمت ساخت دچار محدودیت شدید به منظور تملک و توسعه عوامل پروازی می باشد و فرودگاه امام خمینی نیز نیازمند برنامه ریزی جهت توسعه در سال های طرح می باشد. در این تحقیق با پیش بینی ترافیک هوایی در سال های ۱۳۹۴، ۱۴۰۴ و ۱۴۱۴، تعداد جایگاه مورد نیاز فرودگاه مهرآباد در سال های طرح به ترتیب برابر با ۴۴، ۶۱ و ۸۱ جایگاه و تعداد جایگاه مورد نیاز فرودگاه امام خمینی به ترتیب برابر با ۲۱، ۳۸ و ۶۳ جایگاه بدست آمد؛ و سپس با بررسی عوامل تاثیرگذار بر ظرفیت توقفگاه فرودگاه ها، ظرفیت فرودگاه مهرآباد و امام خمینی در سال ۱۴۰۴ به ترتیب ۳ و ۴ هواپیمای با رده عملیاتی C و در سال ۱۴۱۴نیز به ترتیب ۴ و ۶ هواپیمای با رده عملیاتی C در ساعت اوج افزایش یافت. همچنین میزان توسعه مورد نیاز فرودگاه مهرآباد و امام خمینی در سال های ۱۴۰۴ به ترتیب برابر با ۱۰۷۰۰ و ۴۲۸۰۰ مترمربع و نیز در سال ۱۴۱۴ به ترتیب برابر با ۹۵۰۰۰ و ۲۶۷۳۰۰ مترمربع پیش بینی گردید.
Keywords:
Authors
محمد جواد عیسی پور
دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات، تهران، ایران
علی عبدی کردانی
دانشیار، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین، قزوین، ایران
مهدی نصرالهی
دانشجوی دکتری، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین، قزوین، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :