جداسازی و کلونینگ ژن ایزوفلاون سنتتاز از گیاه سویا رقم ویلیامز III
Publish place: Journal of Crop Breeding، Vol: 8، Issue: 17
Publish Year: 1395
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 332
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_JCB-8-17_017
Index date: 9 October 2021
جداسازی و کلونینگ ژن ایزوفلاون سنتتاز از گیاه سویا رقم ویلیامز III abstract
ایزوفلاونوییدها، دستهای از ترکیبات فلاونوییدی هستند که با استفاده از آنزیم ایزوفلاون سنتاز از پیشماده فلاوانونی در گیاهان لگوم تولید میشوند. مهمترین ایزوفلاونهای موجود در گیاه سویا شامل: جنیستین و دیدزین میباشند که خواص دارویی زیادی دارند. تحقیقات نشان میدهد که مصرف مرتب این ترکیبات خطر ابتلا به سرطانهای وابسته به هورمونهای جنسی را کاهش داده و کاهش علایم یائسگی، پوکی استخوان، تعدیل کلسترول خون، بهبود بیمایهای کرونری قلبی و غیره همگی از مزایای استفاده از این ترکیبات میباشد. در این پژوهش بهمنظور جداسازی ژن ۲- هیدروکسی ایزوفلاوانون سنتاز (IFS) ابتدا RNA کل از سویا جداسازی شده و کتابخانه cDNA ساخته شد. ژن IFSبا پرایمرهای اختصاصی با مکانهای برشی HindIII و XbaI از طریق PCR تکثیر گردید و سپس ژن تکثیر شده با اندازه ۱۵۶۶ جفت بازی پس از خالصسازی از روی ژل در مکان XbaI/HindIII در ناقل بیانی pET۲۸a+ کلون شد. سپس پلاسمید نوترکیب به استرینXLI-Blue باکتری E. coli منتقل گردید. وجود ژن IFS در پلاسمیدهای نوترکیب با دو روش PCR و هضم آنزیمی مورد تائید قرار گرفت. در نهایت، حامل مذکور را میتوان برای بیان در داخل پروکاریوت یا با سابکلون کردن مجدد برای انتقال ژن به گیاهان مختلف با روش اگروباکتریوم و تفنگ ژنی مورد استفاده قرار داد.
جداسازی و کلونینگ ژن ایزوفلاون سنتتاز از گیاه سویا رقم ویلیامز III Keywords:
Cloning , Genistein , IFS Gene , Isoflavonoid Compounds , Medicinal Impacts , Soybean , ترکیبات ایزوفلاونوییدی , جنیستین , کلونینگ , اثرات دارویی , ژن IFS , سویا
جداسازی و کلونینگ ژن ایزوفلاون سنتتاز از گیاه سویا رقم ویلیامز III authors
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :