تهیه طرح CDM برای صنعت چوب وکاغذ ایران با استفاده از نرم افزار پروفرم در قالب فرم های PIN
Publish place: Environmental Science and Technology، Vol: 18، Issue: 2
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 369
This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_ESTJ-18-2_001
تاریخ نمایه سازی: 19 مهر 1400
Abstract:
زمینه وهدف: بدون شک غلظت گازهای گلخانه ای درجو کره زمین افزایش یافته واین افزایش باعث بالا رفتن میانگین دمای کره زمین شده است .بهترین راه جهت کاهش گازهای گلخانه ای استفاده از ابزار بهینه سازی مصرف سوخت و انرژیهای تجدید پذیرو نیزمکانیسم توسعه پاک می باشد. روش بررسی: در این تحقیق با استفاده از نرم افزار پروفرم پنج سناریو برای صنعت چوب وکاغذ ایران در نظر گرفته شد و آنالیزهای اقتصادی لازم محاسبه و میزان اثربخشی اقدامات بهینه سازی در کاهش گازهای گلخانه ای صورت پذیرفت و نیز با استفاده از نرم افزار انرژی و محیط زیست میزان انتشار گازها ی آلاینده وهزینه های اجتماعی هریک ازگازهای آلاینده محاسبه شد و همچنین گزارشات PIN برای این صنعت تهیه گردید.. یافته ها: نتایج تحقیق نشان می دهد که با تعویض بویلر و استفاده از بویلر بابازدهی بالاتر، حدود ۶۳۶۰ هزار گیگاژول در مصرف سوخت صرفه جویی خواهد شد (در طول عمر پروژه که ۱۲ سال فرض شده است). در طی همین مدت زمان حدود ۳۶۰ هزار تن انتشار گازهای گلخانه ای کاهش خواهد یافت و به عبارت دیگر در طی هر سال حدود ۳۰ هزار تن انتشار انواع گازهای گلخانه ای حذف خواهد شد. نتیجه گیری: با در نظرگرفتن نیاز سرمایه گذاری به میزان ۳۸۵ هزار دلار و اثربخشی ۱۲ ساله پروژه در کاهش ۳۶۰ هزار تن انواع گازهای گلخانه ای می توان نتیجه گرفت که آن دسته از پروژه هایی که کاهش گازهای گلخانه ای در آن ها کم هزینه است نبایداز مکانیسم توسعه پاک استفاده نمایند و دولت جمهوری اسلامی ایران حمایت لازم از این پروژه ها به عمل آورد تا کوپن مازاد خود را بتواند در بازارهای جهانی بین ۳۵ تا ۴۵دلار به ازای هر تن دی اکسید کربن بفروش برساند.
Keywords:
Authors
کبری وریج کاظمی
دکتری مهندسی محیط زیست، دانشکده محیط زیست و انرژی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران،ایران (مسئول مکاتبات).
عبدالرضا کرباسی
دانشیار، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران
پروین نصیری
استاد، دانشکده بهداشت، گروه بهداشت حرفه ای، دانشگاه علوم پزشکی تهران.
محمدصادق سخاوت جو
استادیار گروه مهندسی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات خوزستان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :