سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه مدل جانمایی کاربری های عمده جاذب سفر و پیشنهاد توسعه آینده با استفاده از شاخص های حمل و نقلی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,800

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TTC07_086

Index date: 13 July 2006

ارائه مدل جانمایی کاربری های عمده جاذب سفر و پیشنهاد توسعه آینده با استفاده از شاخص های حمل و نقلی abstract

تحقیقات بسیاری در زمینه برقرار ی ارتباط متقابل بین کاربر ی زمین و حمل و نقل( LUTI ) که گزینه هایی مانند جانمایی کاربریها ٬ پیشنهاد توسعه آینده ٬ تعادل مسکن _ اشتغال را مورد توجه قرار می دهند وجود دارند . این تحقیقات اکثراً این موضاعات را با تعدیل رشد پارامتر سفر – کیلومتر پیموده شده مورد ارزیا بی قرار می دهند . در همین راستا در این مقاله با استفاده از ماتریس مبدا – مقصد ۲ که نمایانگر الگو ی سفر شهر ی می باشد مدل ی جهت توزیع کاربری های عمده جاذب سفره ا ی درون شهر ی ارائه می شود . مهمترین مسئله ای که در این مقاله به آن پرداخته می شود این است که ” چگونه کاربری ها ی جاذب سفر در سطح شهر توزیع شوند تا سفر – کیلومتر طی شده در شهر حداقل شود ؟ “ جهت حصول به این مهم مد لی از نوع مدلهای بهینه ساز ی ارائه شده است . از آنجا که در این مسئله فقط به شاخص های حمل و نقل شهر ی بدست آمده از مدلهای برنامه ریز ی حمل و نقل چهار مرحله ای بها داده شده ٬ این روش برای کاربری هایی می تواند استفاده شود که وابستگی به حمل و نقل مسافر به آن زیاد باشد . در این تحقیق پس از انجام فرآیند بهینه سازی ٬ با توجه به معیارهای شهرسازی نتایج کمی تفسیر کیفی شده و نحوه تعیین شاخص " پتانسیل توسعه " تبیین می شود . با استفاده از این شاخص می توان به اولویت بند ی و تعیین نقاط بحرانی کاربریها پرداخت . در انتها بمنظور کاربردی نمودن پژوهش به اعمال متدلوژی ارائه شده در خصوص شهر کرمانشاه ( مطالعه موردی ) پرداخته شده و نتایج آن ارائه می شود .

ارائه مدل جانمایی کاربری های عمده جاذب سفر و پیشنهاد توسعه آینده با استفاده از شاخص های حمل و نقلی Keywords:

ارائه مدل جانمایی کاربری های عمده جاذب سفر و پیشنهاد توسعه آینده با استفاده از شاخص های حمل و نقلی authors

شهریار افندی زاده

دانشیار دانشکده مهندسی عمران – دانشگاه علم و صنعت ایران

مرتضی عراقی

دانشجوی دکتر ی دانشکده مهندسی عمران – دانشگاه علم و صنعت ایران

مهدی سورگی

کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای دانشگاه شهید بهشتی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شرکت مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک تهران، _ ...
شرکت مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک تهران، _ ...
شرکت مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک تهران، "ناحیه ...
_ 1- شرکت مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک ...
1- مهندسین مشاور طرح _ آمایش، _ طرح تفصیلی شهر ...
Levine, Jonathan, Wei Torng, Gwo, " Land Use and Trans ...
Werbel Richard, Inam, Aseem, "Develope r-Plan ner Interaction in Trans ...
Briassoulis, Helen, " Analysis of Land Use Change: Theoretical and ...
Meyburg , R. , stopber, M. _ "Aggregate and Disagg ...
Dantzig, G.B., A. Orden, and P. Wolfe, "General ized Simplex ...
Zhang, Y., "Solving Large-Scale Linear Programs by _ nterior-Poi nt ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه مدل جانمایی کاربری های عمده جاذب سفر و پیشنهاد توسعه آینده با استفاده از شاخص های حمل و نقلی" توسط شهریار افندی زاده، دانشیار دانشکده مهندسی عمران – دانشگاه علم و صنعت ایران؛ مرتضی عراقی، دانشجوی دکتر ی دانشکده مهندسی عمران – دانشگاه علم و صنعت ایران؛ مهدی سورگی، کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای دانشگاه شهید بهشتی نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کاربری زمین ، ماتریس مبداء ، مقصد، شاخص جابجایی ، بردار جذب سفر ، مکانیابی بهینه ، شاخص پتانسیل توسعه هستند. این مقاله در تاریخ 22 تیر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2800 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تحقیقات بسیاری در زمینه برقرار ی ارتباط متقابل بین کاربر ی زمین و حمل و نقل( LUTI ) که گزینه هایی مانند جانمایی کاربریها ٬ پیشنهاد توسعه آینده ٬ تعادل مسکن _ اشتغال را مورد توجه قرار می دهند وجود دارند . این تحقیقات اکثراً این موضاعات را با تعدیل رشد پارامتر سفر – کیلومتر پیموده شده مورد ارزیا بی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه مدل جانمایی کاربری های عمده جاذب سفر و پیشنهاد توسعه آینده با استفاده از شاخص های حمل و نقلی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.