بررسی اثر دما و غلظت جلبک Dunaliella salina بر بقاء Artemia urmiana بالغ در طول دوره های مختلف حیات شرایط آزمایشگاهی
Publish place: Journal of Ornamental Aquatics، Vol: 4، Issue: 3
Publish Year: 1396
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 220
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_ORAQ-4-3_001
تاریخ نمایه سازی: 24 آبان 1400
Abstract:
از آنجا که آرتمیا به عنوان غذای زنده در تغذیه اکثر ماهیان زینتی نقش بسیاری دارد لذا بررسی رشد بهینه و شرایط مطلوب بقای این گونه مفید برای تولید و پرورش بهینه آن بسیار حائز اهمیت می باشد. در این تحقیق به منظور بررسی بقاء و طول عمر Artemia urmiana بالغ در طول دوره های مختلف حیات، اثرات فاکتورهای دما در دو محدوده دمایی ۲۰و ۲۷ درجه سانتی گراد و دو غلظت جلبک Dunaliella salina با تراکم ۵۰۰،۰۰۰ و ۱،۶۰۰،۰۰۰ سلول در هر لیتر و در شوری ۶۰ میلی گرم در لیتر در چهار تیمار و در شرایط آزمایشگاهی بررسی گردید. آزمون تجزیه واریانس یک طرفه نشان داد که تفاوت طول عمر در دوره تولید مثل بین تیمارها معنی دار نبوده است. همچنین در غلظت بالای جلبکی - در هر دو محدوده حرارتی - به نظر میرسد طول عمر کاهش یافته است. با مشاهده نتایج بدست آمده از اثر فاکتور دما مشخص شد که طول عمر در دوره تولید مثل در درجه حرارت ۲۰ درجه سانتی گراد بیشتر از درجه حرارت ۲۷ درجه سانتی گراد بوده است.آنالیز آماری هیچ ارتباط معنی داری بین طول عمر یا بقاء آرتمیا در دما های مختلف نشان نداد.
Keywords:
Artemia urmiana , Survival , Longevity , Dunaliella salina , Temperature , کلمات کلیدی: Artemia urmiana , میزان مرگ و میر , جلبک Dunaliellasalina , طول عمر , درجه حرارت
Authors
حمیده امیراسدی موالو
Tehran university
آرش جوانشیر خوئی
Tehran university
هادی پورباقر
Tehran university
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :