مطالعه جامعه شناختی تاثیر سرمایه اجتماعی بر احساس ناامنی زنان با کاربرد ایموس گرافیک (مطالعه موردی : دانشجویان دختر دانشگاه اصفهان)
Publish Year: 1392
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 283
This Paper With 28 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_SSOSS-2-1_002
Index date: 20 November 2021
مطالعه جامعه شناختی تاثیر سرمایه اجتماعی بر احساس ناامنی زنان با کاربرد ایموس گرافیک (مطالعه موردی : دانشجویان دختر دانشگاه اصفهان) abstract
احساس ناامنی به معنی احساس خطر و تهدیدی است که فرد هم و اره در دورههای مختلف زندگی ممکن است با خود داشته باشد. این احساس ، به ویژه در مورد زنان به علت شرایط ویژه جسمی بیشتر صدق میکند. هدف اساسی پژوهش حاضر، تعیین رابطه بین سرمایه اجتماعی (اعتماد نهادی، اعتماد بین شخصی و مشارکت اجتماعی) و احساس ناامنی اجتماعی است . برای نیل به آن به لحاظ نظری از دیدگاههای گیدنز، کوئن، فوکویاما، پاتنام، … استفاده شده است. روش تحقیق، پیمایشی و جامعه آماری پژوهش حاضر در برگیرنده دانشجویان دختر دانشگاه اصفهان به تعداد ۹۶۷۵ نفر بوده است که از این تعداد، ۳۷۰ نفر بر اساس فرمول کوکران و به شیوه نمونه گیری تصادفی مطبق انتخاب شدهاند. پس از جمعآوری پرسشنامهها، اطلاعات لازم به وسیله نرم افزار های Amos۱۸ و spss تجزیه و تحلیل شده است. برای آزمون فرضیات نیز به تناسب سطح متغیرها، از آزمونهای تحلیل مسیر و تحلیل رگرسیون استفاده شده است. بر اساس نتایج تحقیق، رابطه بین سرمایه اجتماعی با احساس ناامنی معکوس و شدت همبستگی بین این دو در حد بالایی (۷۴/۰) بوده است. همچنین، نتایج تحلیل مسیر انجام یافته نشان میدهد که توان متغیر های مستقل در تبیین واریانس متغیر وابسته ۵۵ درصد بوده و در این میان، متغیرهای اعتماد، رابطه اجتماعی، هنجار و شبکه اجتماعی بر احساس ناامنی اجتماعی تاثیرگذار بودهاند.
مطالعه جامعه شناختی تاثیر سرمایه اجتماعی بر احساس ناامنی زنان با کاربرد ایموس گرافیک (مطالعه موردی : دانشجویان دختر دانشگاه اصفهان) Keywords:
ایموس گرافیک ( (Amos Graphics , معادلات ساختاری , احساس ناامنی , سرمایه اجتماعی , زنان , دانشگاه اصفهان
مطالعه جامعه شناختی تاثیر سرمایه اجتماعی بر احساس ناامنی زنان با کاربرد ایموس گرافیک (مطالعه موردی : دانشجویان دختر دانشگاه اصفهان) authors
محمد عباس زاده
گروه علوم اجتماعی دانشگاه تبریز
محمد عباس زاده
مدرس
زنده یاد رسول ربانی
گروه علوم اجتماعی دانشگاه اصفهان
بتول محمود مولایی کرمانی
مطالعات زنان
سید رضا اسلامی بناب
جامعه شناسی