ارائه الگوی تحلیلی برای افزایش کارایی جریان های داده ای کاربران شبکه های رادیو شناختی در اینترنت اشیا
Publish place: Electronic and cyber defense، Vol: 9، Issue: 3
Publish Year: 1400
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 369
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_PADSA-9-3_006
Index date: 12 December 2021
ارائه الگوی تحلیلی برای افزایش کارایی جریان های داده ای کاربران شبکه های رادیو شناختی در اینترنت اشیا abstract
اینترنت اشیا (IoT) شامل قطعاتی چون حسگرها و تلفنهای همراه است که توانایی جمعآوری و تبادل اطلاعات را دارند و شبکههای موردی بی سیم بهعنوان واسط اصلی در شکلگیری این فناوری بهشمار میرود. کمبود طیف مورد استفاده توسط این وسایل بهواسطه توسعه این فناوری، چالش اصلیدرIoTاست. فناوری رادیوشناختی بهعنوان عنصر اصلی برای غلبه بر مشکل کمبود طیف در شبکههای حسگر بیسیم شناختهمیشود. شبکههای حسگر رادیوشناختی بهعنوان راهحلی برای افزایش کارایی در استفاده از این طیف فرکانسی بدون مجوز درنظر گرفته شدهاست.ازاینرو، تحلیلونمونهسازیسیاستهای دستیابی پویا به طیف در شبکههای حسگر رادیوشناختی مهم جلوه میکند. اما در این نوع از شبکههاپروتکل لایه انتقال بهواسطه عدم تمایز بین پدیده گمشدن بسته بهدلیل ازدحامدرمقابل گمشدن بسته بهواسطه مسدودشدن ارسال داده کاربران ثانویه، کاهش شدیدی را در نرخ گذردهی تجربه میکند.در این مقاله، دو رویداد مهم که باعث مسدودشدن ارسال داده توسط کاربران ثانویه میگردد، مورد بررسی قرار میگیرد. بهعلاوه،برای اولینبار، یک ال مارکوف برای الگونمودن رفتارکاربران اولیه وثانویه در استفاده از طیف ارائه میگردد که از آن برای تخمین نرخ گذردهی استفاده میگردد. روش تحلیلی جدید توسطNS۲ شبیهسازی میگردد. نتایج شبیهسازی دقت روش تحلیلی پیشنهادی در اندازهگیری نرخ گذردهی را تایید خواهندکرد. درنهایت، نتایج شبیهسازی نشان خواهندداد که روش پیشنهادیبهمیزان ۲۰% نرخ گذردهی را در مقایسه با پروتکلهای کلاسیک موجود مانند TFRC وTFRC-CRافزایش میدهد.
ارائه الگوی تحلیلی برای افزایش کارایی جریان های داده ای کاربران شبکه های رادیو شناختی در اینترنت اشیا Keywords:
اینترنت اشیا , پروتکل انتقال , گذردهی , شبکه های حس گر رادیو شناختی , زنجیره مارکوف , نرخ گم شدن بسته , کاربر اولیه , کاربر ثانویه , تاخیر انتها به انتها
ارائه الگوی تحلیلی برای افزایش کارایی جریان های داده ای کاربران شبکه های رادیو شناختی در اینترنت اشیا authors
ساناز پشم فروش
گروه کامپیوتر، دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه آزاد واحد کرمان
آزاده السادات عمرانی زرندی
گروه کامپیوتر دانشگاه باهنر کرمان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :