سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد عملیات حرارتی سطحی موضعی(hot spotting)در خمش زدایی رو تورهای نیروگاهی

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,130

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICME06_023

Index date: 26 February 2012

کاربرد عملیات حرارتی سطحی موضعی(hot spotting)در خمش زدایی رو تورهای نیروگاهی abstract

یکی از مشکلات اساسی روتورهای نیروگاهی به لحاظ شرایط سرویس دهی حاد(دماو فشار بالا)ایجاد خمش در انها میباشد.این مسءله که غالبا بطور ناگهانی در اثر دو عامل سایش و شوک حرارتی و بعضا در دراز مدت در اثر عواملی همچون خستگی حرارتی -ترک برداشتن-ناهمگنی شیمیایی و مکانیکی قسمت های مختلف فولاد روتور رخ میدهد.نهایتا منجر به اختلال در سیستم سرویس دهی روتورهای مزبور و خارج شدن توربین از مواد میگردد.یکی از روشهای حل این مساله عملیات حرارتی سطحی موضعی می باشد که دراین تحقیق محور توجه قرارگرفته شده است دراین مقاله پس از معرفی عملیات HOt spotمواد و روش آزمایش که در طی 6مرحله متوالی در زمانهای 130، 260 ، 520 و 650 و 780 ثانیه در دمای 80 تا حداکثر 700درجه سانتیگراد به روی یک روتور اعوجاج یافته انجام گرفت زمان مزبور بعنوان دما و زمان بهینه عدم رخداد استحاله فازی مارتنزیتی درساختار منطقه تحت HOt spotاست

کاربرد عملیات حرارتی سطحی موضعی(hot spotting)در خمش زدایی رو تورهای نیروگاهی Keywords:

روتور-عملیات حرارتی-گرمکاری موضعی-خمش زدایی

کاربرد عملیات حرارتی سطحی موضعی(hot spotting)در خمش زدایی رو تورهای نیروگاهی authors

علیرضا رضوی

دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک دانشگاه امیرکبیرو کارشناس شرکت نصب و تع

سامرندرش احمدی

دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کارشناس شرکت ن

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
R.i.Jaffee, "Rotor forgings for Turbines and Generators ", Proceedings of ...
Ron Van Gestel , "Rotor Repairs ", ASME - Presented ...
R.B.Aitchison , " Expansion and contraction, General Theory and Basic ...
Richard E.Holt , " Primary Concepts for flame bending", Welding ...
G.T.Jones, J.Gunning, " Causes for and Methods of straightening Bent ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد عملیات حرارتی سطحی موضعی(hot spotting)در خمش زدایی رو تورهای نیروگاهی" توسط علی صدوق؛ علیرضا رضوی، دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک دانشگاه امیرکبیرو کارشناس شرکت نصب و تع؛ سامرندرش احمدی، دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کارشناس شرکت ن نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روتور-عملیات حرارتی-گرمکاری موضعی-خمش زدایی هستند. این مقاله در تاریخ 7 اسفند 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1130 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مشکلات اساسی روتورهای نیروگاهی به لحاظ شرایط سرویس دهی حاد(دماو فشار بالا)ایجاد خمش در انها میباشد.این مسءله که غالبا بطور ناگهانی در اثر دو عامل سایش و شوک حرارتی و بعضا در دراز مدت در اثر عواملی همچون خستگی حرارتی -ترک برداشتن-ناهمگنی شیمیایی و مکانیکی قسمت های مختلف فولاد روتور رخ میدهد.نهایتا منجر به اختلال در سیستم سرویس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد عملیات حرارتی سطحی موضعی(hot spotting)در خمش زدایی رو تورهای نیروگاهی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.