اجتماعی شدن پرستار و عوامل مرتبط با آن: مروری نظام مند
Publish place: Journal of Health Promotion Management، Vol: 5، Issue: 5
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 265
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JHPM-5-5_005
تاریخ نمایه سازی: 4 دی 1400
Abstract:
مقدمه: اجتماعی شدن، فرایند پذیرش نقش های حرفه ای و یک راه واقعی برای توسعه هویت حرفه ای به شمار می رود. مطالعه حاضر با هدف تعیین مفهوم اجتماعی شدن و عوامل مرتبط با آن در پرستاری در طی سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۴ صورت پذیرفته است.
روش کار: در مطالعه مروری منظم حاضر، مقالات کمی و کیفی منتشر شده در رابطه با مفهوم اجتماعی شدن پرستار در طی سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۴ میلادی در بانک های اطلاعاتی Medline, Elsevier, Wiley انتخاب شدند. واژه های مورد استفاده در جستجو"Nursing Socialization " و "Professional Socialization" و Nursing استفاده شد. سپس با مرور کامل مقالات، مقالاتی که دقیقا مفهوم اجتماعی شدن و عوامل مرتبط با آن را مورد بررسی قرار داده بودند و به زبان انگلیسی منتشر شده بودند، انتخاب و با یکدیگر مقایسه شدند.
یافته ها: در جستجوی اولیه در پایگاه های اطلاعاتی مذکور، تعداد ۶۰۷ مطالعه در ارتباط با مفهوم اجتماعی شدن پرستاران یافت شد و از این تعداد،۴۱ مطالعه بطور مستقیم و غیر مستقیم به موضوع اجتماعی شدن پرستاران پرداخته بودند. از این تعداد ۱۵ مقاله مستقیم درارتباط با موضوع پژوهش بوده که ۳ مقاله از Medline، ۵ مقاله از Elsevier، و ۷ مقاله از Wiley بود. سپس مقالات یافت شده، بر مبنای عنوان، چکیده و سپس کل مقاله رویکرد تفسیری و منطقی مورد بررسی قرار گرفت.
نتیجه گیری: مفهوم اجتماعی شدن پرستاران یک مفهوم پیچیده وچند بعدی است و عوامل متعدد فردی، اجتماعی و سازمان های آموزشی و درمانی با آن در ارتباط هستند و می توانند تحقق آن را تسهیل نموده یا مانعی برای آن به شمار روند. مطالعه حاضر می تواند به مدیران ارشد و میانی دانشکده ها و بیمارستان ها کمک کند تا در جهت شکل گیری صحیح فرایند اجتماعی شدن و بدنبال آن توسعه هویت حرفه ای پرستاران گام بردارند.
Keywords:
Authors
سیمین طهماسبی
Islamic Azad University of Shahrekord, Shahrekord, Iran
طاهره اشک تراب
Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran
عباس عبادی
Baqiyatallah University of Medical Sciences, Tehran, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :