ارزیابی عمکرد زنجیره تامین با رویکرد مدل مرجع عملیاتی زنجیره تامین(SCOR) ( مورد مطالعه: شرکت صنایع دریایی ایران(صدرا))
Publish place: Commercial Survays، Vol: 14، Issue: 79
Publish Year: 1395
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 200
This Paper With 29 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_BARBAZ-14-79_003
Index date: 1 January 2022
ارزیابی عمکرد زنجیره تامین با رویکرد مدل مرجع عملیاتی زنجیره تامین(SCOR) ( مورد مطالعه: شرکت صنایع دریایی ایران(صدرا)) abstract
عملکرد مناسب زنجیره تامین نقش حیاتی در موفقیت سازمان ها دارد. لذا، بکارگیری یک سیستم مناسب ارزیابی عملکرد زنجیره تامین به منظور بهبود مستمر آن ضروری است. هدف از این پژوهش، تجزیه و تحلیل عملکرد زنجیره تامین طبق مدل مرجع عملیاتی زنجیره تامین (SCOR) می باشد. نخست پنج معیار طبق مدلSCOR ، شناسایی گردید که شامل قابلیت اطمینان، انعطاف-پذیری، پاسخگویی، هزینه و دارایی می باشند و سپس معیار چابکی که دارای تکرار بسیار پایین در مطالعات پیشین بوده است با تایید خبرگان به چارچوب نظری اضافه شد. بنابراین الگویی با شش معیار، پس از بررسی پژوهش های قبلی و با تایید خبرگان و کارشناسان شرکت صنایع دریایی ایران (صدرا) تهیه گردید. میزان اهمیت و تاثیر معیارها و اولویت بندی آن ها با استفاده از تکنیک دیمتل (DEMATEL) بدست آمده است. در نتیجه، با توجه به نتایج بدست آمده از تجزیه و تحلیل علی و معلولی دیمتل، به ترتیب معیارهای «قابلیت اطمینان، چابکی، پاسخگویی و دارایی» به عنوان معیارهای علی و اثرگذار و دو معیار «انعطاف پذیری و هزینه» معیارهای معلول و اثرپذیر هستند. از نظر میزان اهمیت، دارایی بالاترین اهیمت را در ارزیابی عملکرد زنجیره تامین دارد و پس از آن به ترتیب معیارهای چابکی، قابلیت اطمینان، پاسخ-گویی، انعطاف پذیری و هزینه دارای اهمیت هستند.
ارزیابی عمکرد زنجیره تامین با رویکرد مدل مرجع عملیاتی زنجیره تامین(SCOR) ( مورد مطالعه: شرکت صنایع دریایی ایران(صدرا)) Keywords:
" , زنجیره تامین" , , " , ارزیابی عملکرد" , , " , مدل مرجع عملیات زنجیره تامین" , , " , تکنیک دیمتل" ,
ارزیابی عمکرد زنجیره تامین با رویکرد مدل مرجع عملیاتی زنجیره تامین(SCOR) ( مورد مطالعه: شرکت صنایع دریایی ایران(صدرا)) authors
حمید شاه بندرزاده
عضو هیات علمی و استادیار گروه مدیریت صنعتی دانشگاه خلیج فارس، تحقیق در عملیات
فاطمه آبادی
کارشناس ارشد مدیریت صنعتی ، تولید و عملیات
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :