سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تولید انرژی الکتریکی از انرژی خورشیدی توسط سلول های خورشیدی پلیمری: شرایط کنونی، چالش ها

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 11,082

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WINDCONF01_012

Index date: 13 March 2012

تولید انرژی الکتریکی از انرژی خورشیدی توسط سلول های خورشیدی پلیمری: شرایط کنونی، چالش ها abstract

سامانه های فتوولتائیک از کاربردهای رایج و اساسی انرژی خورشیدی هستند که به دلیل امکان تبدیل مستقیم انرژی خورشیدی به انرژی الکتریکی و نیز مزایایی از قبیل قابلیت اطمینان بالا، عدم ایجاد آلودگی، عمر طولانی و امکان بکارگیری در قدرت های کوچک مورد توجه قرار دارند. اگرچه استفاده از فتوولتائیک ها به صورت چشمگیری در حال افزایش است، اما سامانه های فتوولتائیکی تنها کمتر از 1/0% از انرژی تولید شده را تامین می کنند. بیشتر فناوری های فتوولتائیک رایج از نوع سیلیکونی و فیلم های نازکی هستند که بازدهی تبدیل انرژی نسبتا خوبی در محدوده 20-10% و عمرمفیدی در حدود 25 سال را نشان می دهند. اما، مساله مهم هزینه بالای تحمیلی در این فناوری ها است که عامل محدودیت استفاده از آنها شده است. قابل توجه است که لازمه هر سامانه فتوولتائیک سه معیار پایداری بالا، بازدهی خوب و هزینه مناسب هستند. در کنار فتوولتائیک های غیرآلی، فتوولتائیک های پلیمر ی هستند که فناوری آن، تکمیل کننده سلول های خورشیدی سیلیکونی است. این سامانه ها شامل خواصی مانند انعطاف پذیری بالا، هزینه کم، فرایند پذیری راحت و روش های سریع ساخت، وزن کم، عدم ایجاد آلودگی و صدا هستند. مساله اصلی در فتوولتائیک های آلی، پایداری کم(عمرمفید 10 سال) و بازدهی کم(در حدود 7%) آنها در مقایسه با سیلیکونی ها است. از طرف دیگر، هزینه کم و فرایند سریع ساخت، آنها را گزینه ای مناسب برای استفاده در ساخت سلول های خورشیدی می داند. اولین فتوولتائیک های پلیمری با بازدهی3/0% ساخته شده است و بهبود این ساختارها بازدهی را در حدود 7% را نتیجه داده است. اما، تفاوت زیاد عملکرد این فتوولتائیک ها با فتوولتائیک ها غیرآلی، تولید فتوولتائیک های آلی با هزینه کم، پایداری بالاتر از 10 سال و بازدهی بالاتر از 10 درصد را به یک چالش تبدیل کرده است.

تولید انرژی الکتریکی از انرژی خورشیدی توسط سلول های خورشیدی پلیمری: شرایط کنونی، چالش ها Keywords:

تولید انرژی الکتریکی از انرژی خورشیدی توسط سلول های خورشیدی پلیمری: شرایط کنونی، چالش ها authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Drees M. Polymer/Fu llerene Photovoltaic Devices - Nanoscale Control of ...
Krebs F. Polymer Photovoltaics A Practical Approach. Bellingham, Washington, USA: ...
A. Goetzberger, Hoffmann VU. Photovoltaic Solar Energy Generation. Germany: S ...
Sun S-S. Organic Photovoltaics :Mechanisms, Materials, and Devices. United States ...
Weinberger B. R., Gau S. C., Polyacetylene Photovoltaic Devices. Synthetic ...
Markvart T., Editor. Practical Handbook of Photovoltaics Fundam entals and ...
Yu G., Hummelen J C., Wudl F., Heeger A. J., ...
Soga T., Editor. Nan ostructured Materials for Solar Energy Conversion. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تولید انرژی الکتریکی از انرژی خورشیدی توسط سلول های خورشیدی پلیمری: شرایط کنونی، چالش ها" توسط فرزانه عربپور؛ مهرداد کوکبی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش علمی تخصصی باد و خورشید پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انرژی تجدیدپذیر، انرژی خورشیدی، سلول خورشیدی، پلیمر هستند. این مقاله در تاریخ 23 اسفند 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 11082 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سامانه های فتوولتائیک از کاربردهای رایج و اساسی انرژی خورشیدی هستند که به دلیل امکان تبدیل مستقیم انرژی خورشیدی به انرژی الکتریکی و نیز مزایایی از قبیل قابلیت اطمینان بالا، عدم ایجاد آلودگی، عمر طولانی و امکان بکارگیری در قدرت های کوچک مورد توجه قرار دارند. اگرچه استفاده از فتوولتائیک ها به صورت چشمگیری در حال افزایش است، اما سامانه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تولید انرژی الکتریکی از انرژی خورشیدی توسط سلول های خورشیدی پلیمری: شرایط کنونی، چالش ها با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.