سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پژوهسی بر پتروگرافی و پترولوژی سنگهای ولکانیک شوشونیتی شمال غرب تالمسی (شمال شرق استان اصفهان)

Publish Year: 1381
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,694

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI06_095

Index date: 29 July 2006

پژوهسی بر پتروگرافی و پترولوژی سنگهای ولکانیک شوشونیتی شمال غرب تالمسی (شمال شرق استان اصفهان) abstract

منطقه مورد مطالعه در 30 کیلومتری شمال غرب انارک و کناره جنوبی دشت کویر واقع گردیده، و از نظر تقسیمات زمین شناسی جزء ایران مرکزی محسوب می گردد. در بررسی های پتروگرافی و کانی شناسی مقاطع میکروسکوپی مربوط به سنگهای این منطقه تمامی سنگهای خانواده شوشونیتی اعم از آبساروکیت ، شوشونیت، باناکیت و توسکانیت مشاهده می شود. بررسیهای ژئوشیمیایی نشان می دهد که سنگهای شوشونیتی این منطقه دارای طیف وسیعی از سیلیس بوده (77%-46%) و پلاژیوکلازکانی غالب در تمام سنگهای این خانواده است. در بررسی های انجام شده بخوبی مشاهده می شود که از سنگهای آبساروکیتی به سمت سنگهای توسکانیتی بترتیب از مقدار الیوین و پیروکسن کاسته شده و بر مقدار کوارتز افزوده می شود. بررسی ژئوشیمی یک نمونه از پلاژیوکلازهای موجود در سنگ های شوشونیتی نشان می دهد که در حد آندزین می باشد که در توافق با مطالعات پتروگرافی است. در درون آبساروکیت ها و شوشونیت ها قطرات کربناتی بزرگی را می توان مشاهده نمود. تعیین سن یک نمونه از این قطرات کربنات آذرین، با اسفتاده از روش اثر شکافت، سنی معادل 42 میلیون سال (ائوسن میانی) را برای این مجموعه سنگی ارائه نموده است.

پژوهسی بر پتروگرافی و پترولوژی سنگهای ولکانیک شوشونیتی شمال غرب تالمسی (شمال شرق استان اصفهان) authors

موسی نقره ئیان

گروه زمین شناسی، دانشگاه اصفهان

ایرج نوربهشت

گروه زمین شناسی، دانشگاه اصفهان

قدرت ترابی

مرکز تحقیقات و تولید سوخت اصفهان و دانشجوی دکتری پترولوژی دانشگاه ترب

محمود احمدی

گروه زمین شناسی، دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ترابی، ق (1375)، زمین شناسی و پترولوژی سنگهای ولکانیک شوشونیتی ...
عطاپور، ح (1373)، سنگ شناسی، ژنوشیمی و پترولوژی ماگماتیسم شوشونیتی، ...
Foley, s. (1992) Petrologival Ch aracterization of The _ compOnents ...
Geyh. M. A; Schleicher, H. (1990) Absolute _ determination, s ...
Muller D, Rock N. M. S. And D. I., Groves ...
Tumer, S., and et al (1996): Post Collision Shoshonitic Volcanism ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پژوهسی بر پتروگرافی و پترولوژی سنگهای ولکانیک شوشونیتی شمال غرب تالمسی (شمال شرق استان اصفهان)" توسط موسی نقره ئیان، گروه زمین شناسی، دانشگاه اصفهان؛ ایرج نوربهشت، گروه زمین شناسی، دانشگاه اصفهان؛ قدرت ترابی، مرکز تحقیقات و تولید سوخت اصفهان و دانشجوی دکتری پترولوژی دانشگاه ترب؛ محمود احمدی، گروه زمین شناسی، دانشگاه اصفهان نوشته شده و در سال 1381 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 7 مرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1694 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منطقه مورد مطالعه در 30 کیلومتری شمال غرب انارک و کناره جنوبی دشت کویر واقع گردیده، و از نظر تقسیمات زمین شناسی جزء ایران مرکزی محسوب می گردد. در بررسی های پتروگرافی و کانی شناسی مقاطع میکروسکوپی مربوط به سنگهای این منطقه تمامی سنگهای خانواده شوشونیتی اعم از آبساروکیت ، شوشونیت، باناکیت و توسکانیت مشاهده می شود. بررسیهای ژئوشیمیایی نشان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پژوهسی بر پتروگرافی و پترولوژی سنگهای ولکانیک شوشونیتی شمال غرب تالمسی (شمال شرق استان اصفهان) با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.