سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رسوبات اردویسین و سیلورین (سازند های سیاهو و سرچاهان) از نظر سنگ منشاء

Publish Year: 1381
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,316

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI06_103

Index date: 29 July 2006

بررسی رسوبات اردویسین و سیلورین (سازند های سیاهو و سرچاهان) از نظر سنگ منشاء abstract

به منظور بررسی و شناسایی سنگ منشا در منطقه بندر عباس 35 نمونه از رسوبات اردویسین – سیلورین مناطق کوه گهکم و کوه فراقان انتخاب گردید. نمونه های مذکور مورد ارزیابی مقدماتی به وسیله دستگاه ارزیاب سنگ (راک اول) قرار گرفت از نمونه های مذکور فقط نمونه های سیلورین (سازند سرچاهان) در منطقه کوه فراقان دارای کیفیت مطلوب و ماده آلی مناسبی (کروژن از نوع ؟؟؟ و متوسط مقدار ماده آلی 1/80% است که در بعضی از نمونه ها به 4/8% نیز می رسد) در بررسیهای میکروسکپی کروژن آمورف و وجود الگها و ماسرالهای لیپتینیتی با فلورسانس زایی خوب به رنگ قهوه ای مشاهده می شود و نتایج تجزیه عنصری نیز موید این موضوع است. در حالیکه سازند های مذکور در منطقه کوه کهگهم دارای میانگین TOC برابر 0/15% بوده و بیشترین مقدار ماده آلی در آنها 0/30% می باشد از بررسی مقدماتی و مطالعات تفضیلی نمونه ها می توان سازند سر چاهاندر منطقه کوه فراقان را بعنوانی یک سنگ مادر هیدروکربوری خوب (با توان تولید نفت و گاز) ارزیابی نمود. سازندهای سیاهو و سر چاهان در کوه کهگم و سازند سیاهو در منطقه کوه فراقان با توجه به مقدار بسیار کم ماده آلی و پختگی بالا نمی توانند به عنوان سنگ منشا تلقی گردند. نمونه های پابده و گورپی از کوه گشو و کوه خمیر نیز دارای مقدار ماده آلی بسیار کم بوده و با توجه به بررسی های بعمل آمده فاقد شرایط لازم برای سنگ منشا می باشند.

بررسی رسوبات اردویسین و سیلورین (سازند های سیاهو و سرچاهان) از نظر سنگ منشاء authors

مجتبی تولایی

پژوهشگاه صنعت نفت، پژوهشکده اکتشاف و تولید

محمد کسایی

پژوهشگاه صنعت نفت، پژوهشکده اکتشاف و تولید

محمدرضا کمالی

پژوهشگاه صنعت نفت، پژوهشکده اکتشاف و تولید

نصرالله افتخاری

پژوهشگاه صنعت نفت، پژوهشکده اکتشاف و تولید

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قویدل سیوکی محمد(1373)، فصلنامه علوم زمین سازمان زمین شناسی کشور، ...
Report No.1 181, Geochemical Report Apprisal of Fars Province NIOC ...
Peter J. et, aل. (2 000, GeoArab ia Vol.5 No.1 ...
Afifi Abdulghadir e. A! (2000), GeoArab ia Vol.5 No.1 p.12 ...
Bordenave M.L. and Buwood R. (1990), Oranic Geochemistry Vol.16 Nos. ...
Bordenave M.L. (1993), Applied Petroleum Geochemistry pp.107 ...
Boserio M. et.al , (1994), Middle East Petroleum Geo science ...
Moujahed Al Husseini(1991), AAPG Vol.75 No.1, pp 108-20 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رسوبات اردویسین و سیلورین (سازند های سیاهو و سرچاهان) از نظر سنگ منشاء" توسط مجتبی تولایی، پژوهشگاه صنعت نفت، پژوهشکده اکتشاف و تولید؛ محمد کسایی، پژوهشگاه صنعت نفت، پژوهشکده اکتشاف و تولید؛ محمدرضا کمالی، پژوهشگاه صنعت نفت، پژوهشکده اکتشاف و تولید؛ نصرالله افتخاری، پژوهشگاه صنعت نفت، پژوهشکده اکتشاف و تولید نوشته شده و در سال 1381 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 7 مرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2316 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی و شناسایی سنگ منشا در منطقه بندر عباس 35 نمونه از رسوبات اردویسین – سیلورین مناطق کوه گهکم و کوه فراقان انتخاب گردید. نمونه های مذکور مورد ارزیابی مقدماتی به وسیله دستگاه ارزیاب سنگ (راک اول) قرار گرفت از نمونه های مذکور فقط نمونه های سیلورین (سازند سرچاهان) در منطقه کوه فراقان دارای کیفیت مطلوب و ماده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رسوبات اردویسین و سیلورین (سازند های سیاهو و سرچاهان) از نظر سنگ منشاء با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.