سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی سازندهای دالان و کنگان از دیدگاه زمین شناسی مخزن و چینه شناسی توالی ها در میدان پارس جنوبی، خلیج فارس

Publish Year: 1381
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,405

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI06_113

Index date: 29 July 2006

ارزیابی سازندهای دالان و کنگان از دیدگاه زمین شناسی مخزن و چینه شناسی توالی ها در میدان پارس جنوبی، خلیج فارس abstract

میدان گازی پارس جنوبی وقع در خلیج فارس بعنوان بزرگترین مخزن گازی جهان شناخته شده است. مطالعات زمین شناسی مخزن وچینه شناسی توالی ها به منظور شناسایی هرچه بیشتر این میدان بر روی سازندهای کنگان و دالان به عنوان سازندهای مخزن انجام گرفته است. ارزیابی سازندهای کنگان و دالان منجر به شناسایی 3 سیکل بزرگ رسوبی به نامهای ks4 , ks3 معادل سازند دالان بالایی و ks2 معادل بخش زیرین کنگان اصلی تشکیل سیکل های رسوبی فوق نوسانات شدید سطح آب دریا بوده است که تحت تاثیر فرایندهای یخچال زدایی شناخته شده است. برخی از سیکهای رسوبی فوق الذکر دارای خصوصیات مخزنی هستند که در این بین نقش بخشهای بالایی سازند دالان بیشتر است. بر اساس چینه شناسی توالی ها بخش های HST بویژه لایه های مربوط به early HST بهترین شرایط مخزنی را دارا می باشند با توجه به اینکه حوضه تحت تاثیر فرایندهای تکتونیکی نظیر fracturing نبوده لذا گسترش افقهای مخزنی در ارتباط با نهشته شدن رخساره های گرین استون بوده است.

ارزیابی سازندهای دالان و کنگان از دیدگاه زمین شناسی مخزن و چینه شناسی توالی ها در میدان پارس جنوبی، خلیج فارس authors

مسعود لطف پور

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید بهشتی

سیدعلی معلمی

پژوهشگاه صنعت نفت

محمدحسن آدابی

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید بهشتی

علی اصغر تقوی

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید بهشتی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Moallemi, S.A., Lotfpour, M., Tghavi, A., 2001, Sequence stratigraphy and ...
Hunte D., Sequence stratigaphy carboate ramps, IAS spec. Publ.18, 397415. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی سازندهای دالان و کنگان از دیدگاه زمین شناسی مخزن و چینه شناسی توالی ها در میدان پارس جنوبی، خلیج فارس" توسط مسعود لطف پور، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید بهشتی؛ سیدعلی معلمی، پژوهشگاه صنعت نفت؛ محمدحسن آدابی، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید بهشتی؛ علی اصغر تقوی، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید بهشتی نوشته شده و در سال 1381 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 7 مرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4405 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که میدان گازی پارس جنوبی وقع در خلیج فارس بعنوان بزرگترین مخزن گازی جهان شناخته شده است. مطالعات زمین شناسی مخزن وچینه شناسی توالی ها به منظور شناسایی هرچه بیشتر این میدان بر روی سازندهای کنگان و دالان به عنوان سازندهای مخزن انجام گرفته است. ارزیابی سازندهای کنگان و دالان منجر به شناسایی 3 سیکل بزرگ رسوبی به نامهای ks4 , ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی سازندهای دالان و کنگان از دیدگاه زمین شناسی مخزن و چینه شناسی توالی ها در میدان پارس جنوبی، خلیج فارس با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.