تاثیر فعالیت های بازاریابی مبتنی بر رسانه های اجتماعی بر قصد خرید با میانجی گری هویت اجتماعی، ارزش درک شده و رضایتمندی مصرف کنندگان شرکت سینره

Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 707

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_IMOS-2-4_001

تاریخ نمایه سازی: 14 دی 1400

Abstract:

هدف: هدف تحقیق حاضر بررسی تاثیر فعالیت های بازاریابی مبتنی بر رسانه های اجتماعی بر قصد خرید مصرف کنندگان از طریق نقش میانجی گری هویت اجتماعی، ارزش درک شده و رضایتمندی مصرف کنندگان می باشد.روش شناسی پژوهش: با توجه به جامعه نامحدود کاربران رسانه های اجتماعی شرکت آرایشی و بهداشتی سینره، تعداد ۳۸۴ نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. داده های تحقیق با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته برگرفته از تحقیق چن و لین  (۲۰۱۹) جهت تجزیه وتحلیل جمع آوری شد و روایی و پایایی آن موردبررسی قرار گرفت. این تحقیق ازنظر هدف، کاربردی و از منظر گرد آوری داده ها، توصیفی از نوع پیمایشی می باشد. جهت بررسی داده های جمع آوری شده از نرم افزار های SPSS و Smart PLS استفاده شد.یافته ها: نتایج نشان می دهند که فعالیت های بازاریابی مبتنی بر رسانه های اجتماعی تاثیر مثبت و معناداری بر هویت اجتماعی، ارزش درک شده و رضایتمندی مشتریان دارد. هویت اجتماعی و ارزش درک شده نیز بر رضایتمندی مشتریان تاثیر مثبت و معناداری دارند. رضایتمندی مشتریان تاثیر مثبت و معناداری بر قصد خرید، قصد تداوم و قصد مشارکت دارد. هم چنین فعالیت های بازاریابی مبتنی بر رسانه های اجتماعی از طریق میانجی گری رضایتمندی بر قصد تداوم، قصد مشارکت و قصد خرید تاثیر دارد.اصالت/ارزش افزوده علمی: نتایج این تحقیق برای طرح ریزی یک برنامه بازاریابی استراتژیک برای شرکت آرایشی و بهداشتی سینره مفید خواهد بود و به مدیران و بازاریابان کمک خواهد کرد یک استراتژی به منظور افزایش سطح عملکرد برند خود به وسیله تعریف عوامل خاص مرتبط با قصد خرید، ارزش درک شده مشتری و هویت اجتماعی برند طراحی کنند.

Keywords:

فعالیت های بازاریابی مبتنی بر رسانه های اجتماعی , هویت اجتماعی , ارزش درک شده , رضایتمندی مصرف کنندگان , قصد خرید

Authors

زینب شریفی

گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه شاهد، تهران، ایران.

ناصر یزدانی

گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه شاهد، تهران، ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Ahearne, M., Bhattacharya, C. B., & Gruen, T. (۲۰۰۵). Antecedents ...
  • Azami, M., Azadi, V., & Ayeneh, M. (۲۰۱۸). Investigating the ...
  • Jang, Y. T., Chang, S. E., & Chen, P. A. ...
  • Kamkardel, A. H. (۲۰۱۸). Investigating the effect of social media-based ...
  • Karimi, J., & Beyrami, L. (۲۰۱۹). The role of brand ...
  • Laroche, M., Habibi, M. R., & Richard, M. O. (۲۰۱۳). ...
  • Prasath, P., & Yoganathen, A. (۲۰۱۸). Influence of social media ...
  • نمایش کامل مراجع