بیابان زایی و اثرات زیست محیطی آن «مطالعه موردی شهرستان سیرجان»
Publish Year: 1375
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 4,057
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DDCM02_029
تاریخ نمایه سازی: 13 مرداد 1385
Abstract:
مناطق خشک 1/3 وسعت خشکیهای کره زمین را در بر گرفته که علل و عوامل طبیعی موجد آن است. کشور ایران در کمربند بیابانی جهان قرار گرفته و لذا بخش وسیعی از کشور ما را مناطق خشک و نیمه خشک پوشانده که عوامل طبیعی و دخالت انسان این پدیده را تشدید کرده است. اثر عوامل طبیعی را می توان در اقلیم، عرض جغرافیایی، توپوگرافی دانست و لذا برای کاهش اثرات طبیعی دخالت اندیشمندانه انسان ضرورت ویژه ای دارد.
شهرستان سیرجان در جنوب غرب استان کرمان مسایل و مشکلات فراوانی در ارتباط با بیابان زایی دارد. در این مقاله موقعیت جغرافیایی ایران و علل گسترش بیابان، علل و عوامل تخریب، موقعیت جغرافیایی سیرجان و بیابان زایی در این منطقه، لزوم بیابان زدایی با توجه به شرایط ویژه ارتباطی و اقتصادی و اثرات زیست محیطی بیابان زایی بر شهر سیرجان مورد بررسی قرار خواهیم داد.
Authors
حسین غضنفرپور
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا - دانشگاه اصفهان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :