بررسی رابطه بین سواد فناوری معلمان در دوران کرونا با افزایش کیفیت درسی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان(مطالعه ی موردی: معلمان مقطع ابتدایی ناحیه ی ۴ تبادکان)

Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 280

This Paper With 12 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NERA06_510

تاریخ نمایه سازی: 17 بهمن 1400

Abstract:

ورود فنآوری اطلاعات به مدارس منجر به یادگیری بهتر میشود. اغلب محققان معتقد هستند این تحول منجر به تغییر یادگیری معلم مدار به رویکرد فراگیر مدار میشود. در این میان معلمان باید در معرض تحولات آموزشی قرار گیرند و آگاهی بیشتری از قابلیت های فن آوری جدید کسب نمایند. در شرایط فعلی و اپیدمی کرونا ضرورت به کارگیری فناوری اطلاعات در امر آموزش محسوس است. با توجه به مطالب درج شده و اهمیت فناوری اطلاعات و همچنین نیازمندی بهره گیری معلمان از فرآیندهای تکنولوژی به خصوص در زمان فعلی و ایجاد شبکه های آموزش مجازی برای تدریس به دانش آموزان این مقاله به بررسی رابطه ی بین سواد فناوری معلمان در دوران کرونا با افزایش کیفیت درسی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در ناحیه ی ۴ تبادکان پرداخته می شود. این تحقیق از بعد هدف کاربردی و برحسب روش اجرا روش توصیفی- همبستگی است. جامعه ی آماری پژوهش حاضر شامل کلیه معلمان مقطع ابتدایی ناحیه ی ۴ تبادکان می باشدکه مجموعا ۳۰۰۰نفر می باشند. برای نمونه گیری از فرمول کوکران استفاده شد و تعداد افراد نمونه ۳۴۱ نفر برآورد گردید. روش نمونه گیری به صورت تصادفی ساده می باشد. در این پژوهش نیز یافته ها نشان می دهد که بین سوادفناوری و افزایش کیفیت درسی و پیشرفت درسی رابطه ی معناداری وجود دارد و همچنین با افزایش سواد فناوری در معلمان انگیزه برای درس خواندن در دانش آموزان و همچنین فعالیت های کلاسی نیز افزایش می یابد.

Authors

حسین مومنی مهموئی

دانشیارگروه علوم تربیتی مطالعات برنامه درسی، دکترای برنامه ریزی درسی واحد تربت حیدریه، دانشگاه آزاد اسلامی،تربت حیدریه، ایران

پریسا قربان زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، گروه علوم تربیتی، واحد تربت حیدریه، دانشگاه آزاد اسلامی،تربت حیدریه،ایران