سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی دیدگاههای آمایش در برنامه چهارم توسعه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,096

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRSEN05_023

Index date: 6 August 2006

ارزیابی دیدگاههای آمایش در برنامه چهارم توسعه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران abstract

هنگام تدوین برنامه سوم توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه ایران ، کارشناسان و متخصصان محیط زیست با مشارکت خود در تدوین برنامه امیدوار بودند که بر نامه سوم ، برنامه ای با نگرش زیست محیطی به آمایش سرزمین و بر اساس شناخت ویژگی ها و امکانات بالقوه طبیعی و ذاتی در مناطق مختلف ایران و ارزیابی آنها برای دست یابی به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت توسعه پایدار کشور باشد زیرا که در آن تاریخ در آستانه ورود به آن بیست و یکم بودیم که طبق تعهدات جهانی می بایست گامهای اساسی در تحقیق اهداف توسعه پایدار و اجرای دستور العمل 21 برداشته باشیم . تداوم بخشی نگری در برنامه ریزی و یا بعبارت ساده تخصیص اعتبارات عمرانی برای بخش های مختلف و گاها اشاره به ضرورت نگرش فرابخشی و یا می ان بخشی ، توسعه نتوانست راه گشای دست یابی به اهداف توسعه پایدار باشد. امروزه در آستانه اجرای برنامه چهارم توسعه ضرورت دارد چالش ها و مشکلات ، امکانات و تهدیدات فراوانی اجرای اهداف برنامه ای قانون برنامه چهارم توسعه در جمع و بالاخره در بخش دوم یعنی حفظ محیط زیست ،آمایش سرزمین و توازن منطقه ای و فصل پنجم آن یعنی حفظ محیط زیست و هم چنین مواد 29 و 30 مرتبط ، توسعه شهری ومانده از برنامه سوم و هم چنین مواد فصل هفتم مرتبط با ارتقاء سلامت و بهبود کیفیت زندگی . می بایست بدقت مورد تجزیه و تحلیل قرارگیرد زیرا که : تدوین مقررات و ضوابط اجرای بسیاری از بخش ها به سال اول اجرای برنامه ها محول شده است. می توان چنین نتیجه گیری نمود که زمینه های برنامه ریزی باز بوده و قابلیت دخالت دادن پژوهش ها و نتایج آنها در زمینه محیط زیست و حفاظت از سرزمین برای دست یابی به توسعه پایدار کشور هنوز وجود دارد .این مقاله سعی دارد ضمن بررسی تحلیلی از سر فصل های برن امه چهارم و مواد مرتبط با موضوع آمایش و حفاظت از سرزمین در راستای توسعه پایدار کشور، به فهرست عنوان زمینه های راهبردی بر ایجاد تعامل میان مردم و دولت بپردازد .

ارزیابی دیدگاههای آمایش در برنامه چهارم توسعه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران Keywords:

برنامه چهارم توسعه اقتصادی - اجتماعی , فرهنگی برنامه ریزی و آمایش سرزمین , توان های محیطی , توسعه پایدار , راهبرد های حفاظت و مدیریت محیط زیست مدیریت شهری و منطقه ای

ارزیابی دیدگاههای آمایش در برنامه چهارم توسعه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران authors

مقاله فارسی "ارزیابی دیدگاههای آمایش در برنامه چهارم توسعه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران" توسط لقایی نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی دو سالانه انجمن متخصصان محیط زیست ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برنامه چهارم توسعه اقتصادی - اجتماعی ، فرهنگی برنامه ریزی و آمایش سرزمین ، توان های محیطی ، توسعه پایدار ، راهبرد های حفاظت و مدیریت محیط زیست مدیریت شهری و منطقه ای هستند. این مقاله در تاریخ 15 مرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3096 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هنگام تدوین برنامه سوم توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه ایران ، کارشناسان و متخصصان محیط زیست با مشارکت خود در تدوین برنامه امیدوار بودند که بر نامه سوم ، برنامه ای با نگرش زیست محیطی به آمایش سرزمین و بر اساس شناخت ویژگی ها و امکانات بالقوه طبیعی و ذاتی در مناطق مختلف ایران و ارزیابی آنها برای دست یابی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی دیدگاههای آمایش در برنامه چهارم توسعه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.