Year: 1400
Publish place: Environmental Science and Technology، Vol: 23، Issue: 7
COI: JR_ESTJ-23-7_009
Language: PersianView: 64
This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
زمینه و هدف: نمایان کردن مفهوم یگانگی از سوی هنرمند به سایرین، نیاز به فراهم آوردن تعریفی برای معماری دارد که شاخص های کالبدی و ساختاری و ابزارمندی های زیبایی شناسانه آن را در چارچوبی معنوی بیاورد. این نوع نگرش منطبق بر مفهوم تکتونیک است. تکتونیک در معماری دو تفسیر اصلی دارد: نظریه ساختار داخلی اثر هنری و تشکیل و پیوند عناصر فرم، برای دستیابی به یک هارمونی. در این مقاله دو هدف مدنظر می باشد؛ اصول و معیارهای وحدت و یگانگی اثر معماری در جهت بررسی انطباق فرم هسته ای و هنری و دوم، ارزیابی چهار نمونه از آثار فاخر معماری معاصرکشور بر اساس این معیارها در جهت مشخص شدن میزان انطباق فرم هسته ای و هنری آن ها. روش بررسی:راهبرد اصلی تحقیق بر اساس هدف از نوع کاربردی و از نظر ماهیت توصیفی – تحلیلی است. از تکنیک تحلیل سلسه مراتبی AHP جهت ارزیابی انطباق فرم هسته ای و فرم هنری نمونه ها بر اساس معیارها و هدف استفاده گردید. یافته ها: نتایج نشان داد انطباق فرم هنری و فرم هسته ای در بنای مجلس سنا (مجلس شورای اسلامی) نسبت به سه اثر دیگر (بنای آزادی،موزه هنرهای معاصر و تئاتر شهر) بیشتر و در نتیجه بنای یاد شده در انطباق جنبه های فنی-تکنیکی و جلوه های مفهومی-معنایی موفق تر است. بحث و نتیجه گیری: نتیجه گیری این تحقیق، مباحثات معماری را به این سو تشویق می کند که به دنبال آن باشند که از بیان تکتونیک به عنوان ابزاری برای همسازی و یکپارچگی موضوعات زیبایی شناسانه و فن آورانه، در فرایند طراحی آثار معاصر استفاده کنند.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_ESTJ-23-7_009. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1399780/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:پورمحمدی، پریا و مفاخر، فرشاد و ساعد سمیعی، اصغر و متین، مهرداد،1400،تکتونیک در معماری: بررسی ماهیت دوگانه روابط تکتونیک در آثاری از معماری معاصر ایران،https://civilica.com/doc/1399780
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- Falamaki M.M. Get Unity in Iranian Architecture. Tehran: Faza Publishing. ...
- McCoy CG. Tectonics in the Twenty-first Century: The Expanded Notion of ...
- Liu YT, Lim CK. New tectonics: a preliminary framework involving ...
- Wu NW, Fu CC. Atectonic Expression from Theory to Practice: ...
- Nilsson F. New technology, new tectonics?-on architectural and structural expressions ...
- Sekler EF. Structure, Construction & Tectonics. ۱۹۶۵ ...
- Anbari Ruzbahani N, Majid Mofidi Shemirani S, Ekhlasi A. Sustainable ...
- Grötter J. Aesthetics in Architecture. T: Jahanshah Pakzad and Abdolreza ...
- Ghodsipour S. Multiple Objective Decision Making-MODM. Amirkabir University of Technology ...
- Ardalan N, Bakhtiar L. Sense of unity (the role of ...
- Zannos A. Form and stucture in architecture, the role of ...
- Salvadori M. Structure in Architecture. Prentice - Hall International Inc. ...
- Falamaki M. Origins and theoretical tendencies of architecture.Tehran:Faza Publishing.۲۰۰۸.(In Persian)Zebardast ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.