سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آموزش مجازی و خلاقیت در دروس عملی، مطالعه موردی؛ رشته موسیقی

Publish Year: 1400
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 291
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EDUCAT13_085

Index date: 3 March 2022

آموزش مجازی و خلاقیت در دروس عملی، مطالعه موردی؛ رشته موسیقی abstract

فضای مجازی از فناوری های رسانه های ارتباطی می باشد که آموزش مجازی جزئی از امکانات این فناوری است، که امروزه با توجه به شرایط حاکم، کاربران به سمت استفاده هرچه بیشتر از آن در تلاشند. عدم استفاده از این تکنولوژی ارتباطی ارزشمند جهانی، تبعاتی در پی دارد که بیشترین آسیب ها متوجه قشر دانش آموز و دانشجو می شود. هدف از این پژوهش، بررسی کیفی بین مزایا و معایب استفاده از فضای مجازی آموزش می باشد و همچنین یافتن پارادایم هایی برای استفاده بهینه از فضای مجازی در دروس رشته های عملی، همچون: دروس آزمایشگاهی، رشته تربیت بدنی، رشته های علوم پزشکی، رشته های هنری، رشته موسیقی و سایر رشته هایی که به فضای اجرایی نیاز دارند، می باشد. این تحقیق پژوهشی است کیفی که کار تحقیقاتی در آن کاربردی- نظری می باشد و روش تحقیق در آن، مطالعه موردی است، همچنین جمع آوری اطلاعات به روش کتابخانه ای انجام شده است.مطالعه موردی روی درس عملی در رشته موسیقی است که نتایج حاصل از آن یافتن روش هایی است که به مراتب کارایی بیشتری نسبت به روش های سنتی آموزش آن دارد و نتایج حاصل از استفاده ی فضای مجازی در این رشته، عاملی برای شکوفا شدن برخی از استعدادهایی می شود که در فضای سنتی با احتمال کمتری مواجه بودند.

آموزش مجازی و خلاقیت در دروس عملی، مطالعه موردی؛ رشته موسیقی Keywords:

آموزش مجازی و خلاقیت در دروس عملی، مطالعه موردی؛ رشته موسیقی authors

تهمینه جاودسخن

دانشجوی دکترای پژوهش هنر دانشگاه ازاد اسلامی کیش

ابوالقاسم دادور

استاد تمام دانشکده هنر دانشگاه الزهرا

مقاله فارسی "آموزش مجازی و خلاقیت در دروس عملی، مطالعه موردی؛ رشته موسیقی" توسط تهمینه جاودسخن، دانشجوی دکترای پژوهش هنر دانشگاه ازاد اسلامی کیش؛ ابوالقاسم دادور، استاد تمام دانشکده هنر دانشگاه الزهرا نوشته شده و در سال 1400 پس از تایید کمیته علمی سیزدهمین همایش ملی آموزش پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش سنتی، آموزش مجازی، دروس عملی، رشته موسیقی، رشته های هنری، فضای مجازی هستند. این مقاله در تاریخ 12 اسفند 1400 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 291 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فضای مجازی از فناوری های رسانه های ارتباطی می باشد که آموزش مجازی جزئی از امکانات این فناوری است، که امروزه با توجه به شرایط حاکم، کاربران به سمت استفاده هرچه بیشتر از آن در تلاشند. عدم استفاده از این تکنولوژی ارتباطی ارزشمند جهانی، تبعاتی در پی دارد که بیشترین آسیب ها متوجه قشر دانش آموز و دانشجو می شود. ... .