کاربرد روش های ناپارامتری در مطالعات علوم انسانی (مطالعه موردی: مقایسه میزان رضایتمندی دانشجویان از وب سایت دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ و دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز)

Publish Year: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 179

This Paper With 26 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_SCM-10-39_007

تاریخ نمایه سازی: 16 اسفند 1400

Abstract:

علوم ارتباطات امروزه به یکی از مهم ترین ابزارهای مدیریتی در حوزه رسانه تبدیل شده و ابداع ابزارهای نوین به گسترش آن کمک کرده است. روش های آماری ناپارامتری را می توان یکی این ابزارها برشمرد. پژوهش حاضر برای معرفی توانایی های این روش با استفاده از روش-های ناپارامتری میزان رضایتمندی دانشجویان از وب سایت دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ و دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز را با هم مقایسه می کند. نوع تحقیق کاربردی بود و نمونه آماری ۱۶۵ نفر از دانشجویان دانشکده علوم گردشگری و ۲۷۸ نفر از دانشکده علوم ارتباطات در نیمسال دوم سال ۱۳۹۴ بودند. تحلیل داده ها به شیوه آزمون های ناپارامتریک کولموگروف-اسمیرنوف، همبستگی ناپارامتریک اسپیرمن، آزمون فرض دو جمله ای و آزمون ناپارامتری من-ویتنی انجام شده است. نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد عملکرد دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه در استفاده از وب سایت، در زمینه های شناخت دانشجویان از خدمات ارایه شده در وب سایت، رضایتمندی از خدمات ارایه شده در وب سایت، بهره مندی دانشجویان از امکانات وب سایت و به روز بودن اطلاعات موجود در وب سایت بهتر از دانشکده علوم گردشگری بوده است و توانسته است تعامل بهتری با دانشجویان از طریق وب سایت داشته باشند و این امر سبب بالا بودن میزان رضایتمندی دانشجویان این دانشکده شده است.

Keywords:

آزمون ناپارامتری من ویتنی , تحقیق کاربردی , رضایتمندی دانشجویان از وب سایت , روش های آماری ناپارامتری , همبستگی ناپارامتریک اسپیرمن

Authors

زهره ابراهیمی آتانی

کارشناس ارشد علوم ارتباطات اجتماعی گرایش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز(نویسنده مسئول)

ابراهیم حاج خان میرزای صراف

دانشجوی دکتری اقتصاد مالی دانشگاه علامه طباطبائی.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :