سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پلوتونیسم الیگوسن در منطقه هشجین و اهمیت اقتصادی آن

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,625

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI03_027

Index date: 15 August 2006

پلوتونیسم الیگوسن در منطقه هشجین و اهمیت اقتصادی آن abstract

توده های نفوذی حد واسط تا اسید زون آتشفشانی – رسوبی ترشیر منطقه هشجین به عنوان بخشی اززون اتشفشانی – رسوبی ترشیر تالبرز غربی – آذربایجان نهشته های آتشفشانی و آذر آواری ائوسن را قطع کرده و توسط نهشته های آهکی و مارنی میوسن زیرین (بوردیگالین) با اگر دگرشیبی فرسایش پوشیده می شود. توده های منفرد کوچک بخش شمال خاوری چهار گوش هشجین در یک راستای NW-SE و در مسیر رودخانه قزل اوزن در عمق بیشتری جایگری کرده و در اطراف آنها دگرسانیگرمایی کانی سایهای وابسته مشاهده میگردد. توده های بخش مرکزی و جنوبی محدوده مذکور در تراز بالاتری جایگزین شده و فاقد زونهای دگرسانی گرمابی وسیع می باشند. این توده ها ویژگی های گرانیتوئیدهای تیپ I حواشی فعال قاره ای را دارا بوده و از انواع بعد تکتونیک بشمار می آیند. این نوار آتشفشانی – رسوبی محصول تصادم قوس – قاره بوده و در یک حوضه کششی پشت قوس در حواشی فعال قاره ای تکوین یافته اند. (علوی، 1996).

پلوتونیسم الیگوسن در منطقه هشجین و اهمیت اقتصادی آن authors

سیدمحمد پورمعافی

دانشیار گروه زمین شناسی دانشگاه شهید بهشتی

محسن موید

دانشجوی دوره دکتری گرایش پترولوژی

مقاله فارسی "پلوتونیسم الیگوسن در منطقه هشجین و اهمیت اقتصادی آن" توسط سیدمحمد پورمعافی، دانشیار گروه زمین شناسی دانشگاه شهید بهشتی؛ محسن موید، دانشجوی دوره دکتری گرایش پترولوژی نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 24 مرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1625 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توده های نفوذی حد واسط تا اسید زون آتشفشانی – رسوبی ترشیر منطقه هشجین به عنوان بخشی اززون اتشفشانی – رسوبی ترشیر تالبرز غربی – آذربایجان نهشته های آتشفشانی و آذر آواری ائوسن را قطع کرده و توسط نهشته های آهکی و مارنی میوسن زیرین (بوردیگالین) با اگر دگرشیبی فرسایش پوشیده می شود. توده های منفرد کوچک بخش شمال خاوری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پلوتونیسم الیگوسن در منطقه هشجین و اهمیت اقتصادی آن با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.