سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کانی شناسی و ژنز معدن باریت سلطان آباد تفرش

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,593

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI03_042

Index date: 15 August 2006

کانی شناسی و ژنز معدن باریت سلطان آباد تفرش abstract

کانسار سلطان آباد نمونه ای از ذخایر باریت در زون آتشفشانی ارومیه – دختر است که مطالعات کانی شناسی، هاله دگرسانی و سیالات درگیر، آن را در شماره کانسارهای رگه ای گرمابی قرار می دهد. کانی سای در این معدن، به صورت پر کننده فضای خالی و در امتداد گسل سلطان آباد در دو مرحله هیپوژن و سوپرژن شکل گرفته است. مرحله هیپوژن شامل کانی سازی باریت – کوارتز (به صورت رخساره های 1و2) و کانی سازی سولفیدی است ومرحله سوپرژن که حاصل هوازدگی و تجزیه کانیهای اولیه می باشد بیشتر از کانیهای اکسیدی و کربناته تشکیل شده است. رگه باریت با ذخیره چند ده هزار تن در میان واحدهای سبز زیرین (E3)، قرمز میانی (E4) و سبز بالایی (E5) باسن ائوسن قرا ردارد. در این معدن کانی سازی در حرارت و فشار کم – کمتر از 250 درجه سانتی گراد – توسط سیالات غنی از یون سولفات و با حضور کنترل کننده ساختمانی ثانویه (گسل) تشکیل شده است.

کانی شناسی و ژنز معدن باریت سلطان آباد تفرش authors

احمد خاکزاد

دانشگاه شهید بهشتی تهران، دانشکده علوم، بخش زمین شناسی

حمیدرضا عزیزالدین

دانشگاه شهید بهشتی تهران، دانشکده علوم، بخش زمین شناسی

مقاله فارسی "کانی شناسی و ژنز معدن باریت سلطان آباد تفرش" توسط احمد خاکزاد، دانشگاه شهید بهشتی تهران، دانشکده علوم، بخش زمین شناسی؛ حمیدرضا عزیزالدین، دانشگاه شهید بهشتی تهران، دانشکده علوم، بخش زمین شناسی نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 24 مرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3593 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کانسار سلطان آباد نمونه ای از ذخایر باریت در زون آتشفشانی ارومیه – دختر است که مطالعات کانی شناسی، هاله دگرسانی و سیالات درگیر، آن را در شماره کانسارهای رگه ای گرمابی قرار می دهد. کانی سای در این معدن، به صورت پر کننده فضای خالی و در امتداد گسل سلطان آباد در دو مرحله هیپوژن و سوپرژن شکل گرفته ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کانی شناسی و ژنز معدن باریت سلطان آباد تفرش با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.