سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توسعه و بومی سازی آنتولوژی استانداردگودریلیشن به منظورتوسعه کاربردهای وب معنایی درتجارت الکترونیک ایران

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,231

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCSCIT02_105

Index date: 6 May 2012

توسعه و بومی سازی آنتولوژی استانداردگودریلیشن به منظورتوسعه کاربردهای وب معنایی درتجارت الکترونیک ایران abstract

امروزه تجارت الکترونیک نتوانسته توصیه هایی مناسب برای یافتن کالا یا استفاده از فرایند تجاری که شامل پروفایلهای استفاده کنندگان یا منابع موجود در وب میب اشد را فراهمکند وب معنایی راه حلی ارایه داده است تا در محیطهای اقتصادی و بازار خرید ار بتواند پیشنهادات فروشندگان را دریافت و از بین آنها بهترین گزینه را انتخاب نماید محصولات پیچیده نیاز به توصیفات مبتنی بر دانش یا آنتولوژی دارند درواقع هسته اصلی وب معنایی آنتولوژی ها هستندکه ارتباط بین مفاهیم هرحوزه وقوانین حاکم میان آنها را تعریف کرده و به کمک آن می توان اشیا موجود در صفحات وب را معنادار و توصیف کرد که به این پروسه حاشیه نویسی گویند GOOD relation آنتولوژی است که درحال حاضر یک لغتنامه استاندارد برای تجارت الکترونیک دراختیار دارد و yahoo searchmonkey یک موتور جستجوی معنایی است که از آن استفاده می کند از آنجایی که هیچ آنتولوژی شناخته شده و استانداردی درحوزه تجارت الکترونیک در زبان فارسی وجود ندارد به توسعه و بومی سازی آنتولوژی استاندارد good relation به زبان فارسی و درحوزه فعالیت های خدماتی پرداخته ایم و سعی نموده ایم که درآنتولوژی طراحی شده شرایط تجارت سنتی را اعمال کنیم

توسعه و بومی سازی آنتولوژی استانداردگودریلیشن به منظورتوسعه کاربردهای وب معنایی درتجارت الکترونیک ایران Keywords:

توسعه و بومی سازی آنتولوژی استانداردگودریلیشن به منظورتوسعه کاربردهای وب معنایی درتجارت الکترونیک ایران authors

سجاد احصایی

دانشجوی کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک

شهداد شریعتمداری

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

بهمن اجدری

کارشناسی ارشد بازاریابی و تجارت الکترونیک

مریم پیشور

کارشناس مهندسی فناوری اطلاعات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عسگر پور حمیدرضا _ نقش ایرانکد در تسهیل تجارت الکترونیک ...
حسن پور نوید، نگاهی به تجارت الکترونیکی در ایران وجهان، ...
Hepp M., Leukel J., Schmitz V., A quantitative analysis of ...
RosettaNet Te chnic alDictionary, Knowledge Information System, Vol. 13, 2007, ...
Hepp M. GoodRelation : An Ontology for Describing Products and ...
Bermers-Lee T., Shadbolt N., and Hall W "The [ه] Semantic ...
_ Poong Y., Zaman K., Talha M., E-commerce today and ...
Bergamaschi S., Guerra F., Vincini M., A data Integration framework ...
Schulten E., Akkermans H., Guarino N., Lopes N. Dorr M., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "توسعه و بومی سازی آنتولوژی استانداردگودریلیشن به منظورتوسعه کاربردهای وب معنایی درتجارت الکترونیک ایران" توسط سجاد احصایی، دانشجوی کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک؛ شهداد شریعتمداری، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز؛ بهمن اجدری، کارشناسی ارشد بازاریابی و تجارت الکترونیک؛ مریم پیشور، کارشناس مهندسی فناوری اطلاعات نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی محاسبات نرم و فن آوری اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تجارت الکترونیک، وب معنایی، آنتولوژیف توصیف محصول، حاشیه نویسی هستند. این مقاله در تاریخ 17 اردیبهشت 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1231 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه تجارت الکترونیک نتوانسته توصیه هایی مناسب برای یافتن کالا یا استفاده از فرایند تجاری که شامل پروفایلهای استفاده کنندگان یا منابع موجود در وب میب اشد را فراهمکند وب معنایی راه حلی ارایه داده است تا در محیطهای اقتصادی و بازار خرید ار بتواند پیشنهادات فروشندگان را دریافت و از بین آنها بهترین گزینه را انتخاب نماید محصولات پیچیده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله توسعه و بومی سازی آنتولوژی استانداردگودریلیشن به منظورتوسعه کاربردهای وب معنایی درتجارت الکترونیک ایران با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.