چالشهای آینده تربیت جنسی در داستانهای ترجمهای
Publish Year: 1400
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 398
This Paper With 41 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_FSIR-2-4_001
Index date: 8 May 2022
چالشهای آینده تربیت جنسی در داستانهای ترجمهای abstract
با توجهبه اهمیت ویژه آینده تربیت جنسی کودک و نوجوان و هم چنین تاثیرپذیری قابلتوجه مخاطب از کتابهای داستان، آسیبشناسی تربیتجنسی کتابهای داستان ترجمهای طنز، مدنظر قرار گرفت. پژوهش حاضر، با رویکرد آیندهپژوهی هنجاری و به روش تحلیل محتوای کیفی از نوع هدایتشده انجام گرفت. جامعه آماری نیز، کتابهای داستان ترجمه شده توسط انتشارات هوپا مشخص گردید و هفت جلد از مجموعه داستان های «قصههای با پدر و مادر و تامگیتس» که در سال ۱۳۹۸ به چاپ رسیدهاند، به صورت هدف مند انتخاب شدند. معیار توصیف در تحلیل کتابهای منتخب، براساس مولفههای تربیتجنسی استخراجشده در گزارش سعیدی رضوانی (۱۳۹۶) با عنوان «تدوین راهنمای برنامه درسی تربیتجنسی دوره ابتدایی» درنظر گرفته شد. واحد زمینه، پاراگراف و واحد ثبت نیز، مضمون هر پاراگراف (متن ها یا تصاویر نشاندهنده آسیب در یکی از زیرمولفههای تربیت جنسی) لحاظ گردید. درمجموع ۱۹۹۷ صفحه مورد بررسی قرار گرفت و از تجزیهوتحلیل دادهها، ۲۵ زیرطبقه کشف گردید که در چهار طبقه با عناوین «والدین بیارزش»، «هبوط بزرگترها»، «هنجارشکنی جنسی» و «روحیه اباحیگری» طبقهبندی شد. یافتهها حاکی از آن است که مخاطبان کودک و نوجوان، با مطالعه این کتاب های داستان، آموزه هایی در خلاف جهت تربیتجنسی اسلامی فرامیگیرند و این آموزهها، چالشهای متعددی را در آینده آنها بههمراه خواهد داشت. درصورت عدمآیندهنگری و ادامه روند فعلی، انتظار میرود آینده رفتار جنسی نسل آیندهساز، بیش از پیش به مخاطره افتد.
چالشهای آینده تربیت جنسی در داستانهای ترجمهای Keywords:
چالشهای آینده تربیت جنسی در داستانهای ترجمهای authors
محمود سعیدی رضوانی
نویسنده مسئول: دانشیار، دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی، مدیر گروه پژوهشی تعلیموتربیت اسلامی، پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
فاطمه غلامی
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
علیرضا رسولی
کارشناس ارشد فیریک هستهای، پژوهشگر تربیتجنسی و منتقد ادبیات داستانی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :