مدیریت دانش و ارائه مدلی نو

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 108

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_PUBLIJ-22-1_002

تاریخ نمایه سازی: 22 خرداد 1401

Abstract:

هدف: هدف این مقاله، بررسی مجدد مدیریت دانش و اهمیت آن و بازنگری در این باره است. روش: در این پژوهش با اتکاء به متون و طرح‎ها و مدل‎های ارائه شده، نویسنده به ارائه مدلی جدید می‎پردازد. یافته‎ها: یافته‎های پژوهش در ارائه تعریفی نو و ارائه مدلی جدید خلاصه می‎شود. نویسنده معتقد است که دانش برگرفته از واقعیت‎های بیرونی است و جهان خارج اولین شکل‎دهنده تصویرها و تصورات ذهنی ما است. آنگاه انسان با تجربیات قبلی خود و دیگران به پردازش و تکمیل آن می‎پردازد و مجددا آن را بیرونی می‎کند و با مشارکت و همدلی از آن استفاده می‎نماید و در این مسیر به داشته‎های قبلی می‎افزاید. دو عنصر سرمایه فکری و سرمایه اجتماعی در این باروری تاثیر فراوانی دارد و اصولا مدیریت دانش بر آن مبتنی است و بدون آن معنا ندارد و محقق نمی‎شود. علم نافع همان دانش است که بر اثر فزونی آن باید آن را مدیریت کرد تا در اسرع وقت بتوان به حداکثر استفاده رساند. در دنیای امروز با توجه به وفور اطلاعات و دانش و علاقه شدید به سودآوری و استفاده بهینه از زمان، مدیریت دانش امری جدی در سازمان است و برای آن الگوهای فراوانی تهیه شده است. در پایان نویسنده مدلی هشت ضلعی مبتنی بر واقعیت بیرونی، سرمایه فکری و اجتماعی و امور مدیریتی ارائه می‎دهد. اصالت/ارزش: اصالت این مقاله در ارائه مدلی جدید به همراه تعریفی جدید از مدیریت دانش است.  

Keywords:

Knowledge management , Social capital , Intellectual capital , World of reality , KM models. , مدیریت دانش. سرمایه اجتماعی , واقعیت خارجی. مدل‎های مدیریت دانش.

Authors

غلامرضا فدائی

دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • فدائی، غلامرضا (۱۳۸۹). مقدمه‎ای بر هویت کتابداری و اطلاع‎رسانی. تهران: ...
  • فدائی، غلامرضا (۱۳۹۳). از کتابداری و اطلاع‎رسانی تا علم اطلاعات ...
  • فدائی، غلامرضا (۱۳۹۴). جستارهائی در هستی‎شناسی و معرفت‎شناسی. تهران: امیرکبیر ...
  • فیروزآبادی، آزاده (۱۳۹۴). ارزیابی آمادگی الکترونیکی برای پیاده‎سازی نظام مدیریت ...
  • کاپلستون، فردریک (۱۳۸۶). تاریخ فلسفه؛ فیلسوفان انگلیسی. ترجمه امیر جلال‎الدین ...
  • نمایش کامل مراجع