سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر تنش شوری و باکتری افزاینده رشد (سودوموناس فلورسنت) بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه آفتابگردان (Helianthus annus)

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,395

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MAST01_1158

Index date: 8 June 2012

بررسی اثر تنش شوری و باکتری افزاینده رشد (سودوموناس فلورسنت) بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه آفتابگردان (Helianthus annus) abstract

یکی از راهکارهای مناسب جهت کاهش اثرات مضر شوری استفاده از کود های بیولوژیک مانند کود بیولوژیک سودوموناس می باشد. به همین منظور آزمایشی در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی بیرجند در سال 1390 انجام شد. در این آزمایش که بصورت طرح کامل تصادفی با چهار تکرار بود از دو سویه باکتری ((psedomonas fuloresence به نام های E 177 و E 187 و چهار سطح شوری (صفر (شاهد)، 4، 8، 12 دسی زیمنس بر متر) برای بررسی میزان تاثیر این باکتری ها بر روی تنش شوری استفاده شد. با توجه به نتایج بدست آمده از این آزمایش، اثرات متقابل باکتری در شوری در مورد صفات درصد جوانه زنی و وزن خشک ریشه چه در سطح 1 درصد و در مورد وزن تر ساقه چه و وزن تر ریشه چه در سطح 5 درصد معنی دار بود. بطور کلی این با توجه به نتایج آزمایش باکتری ها توانستند اثرات مضر شوری را بر گیاهچه آفتابگردان کاهش دهند.

بررسی اثر تنش شوری و باکتری افزاینده رشد (سودوموناس فلورسنت) بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه آفتابگردان (Helianthus annus) Keywords:

بررسی اثر تنش شوری و باکتری افزاینده رشد (سودوموناس فلورسنت) بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه آفتابگردان (Helianthus annus) authors

صادق بهامین

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته اگرواکولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرج

مریم آریان مهر

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شناسایی و مبارزه با علف های هرز دانشکده کشا

فاخر کردونی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته اگرواکولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرج

سهراب محمودی

استادیار دانشگاه بیرجند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عبدل زاده، .، و صفاری، ن. (1382). بررسی اثر شوری ...
.تاجیک، م. دتدی، ا. دانشیان، ج. ایران نژاد، ح. حمیدی، ...
جلیلی، ف، خاوازی، ک، پذیرا، ا.، نجاتی، ع.، و اسدی ...
ذبیحی، ح، ثواقبی، غ. خاوازی، ک.، و گنجعلی، ع. (1388). ...
فلاحی، ج. کوچکی، ع.، و رضوانی مقدم، پ. (1388). بررسی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر تنش شوری و باکتری افزاینده رشد (سودوموناس فلورسنت) بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه آفتابگردان (Helianthus annus)" توسط صادق بهامین، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته اگرواکولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرج؛ مریم آریان مهر، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شناسایی و مبارزه با علف های هرز دانشکده کشا؛ فاخر کردونی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته اگرواکولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرج؛ سهراب محمودی، استادیار دانشگاه بیرجند نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آفتابگردان، سودوموناس، بیولوژیک، شوری هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1395 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از راهکارهای مناسب جهت کاهش اثرات مضر شوری استفاده از کود های بیولوژیک مانند کود بیولوژیک سودوموناس می باشد. به همین منظور آزمایشی در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی بیرجند در سال 1390 انجام شد. در این آزمایش که بصورت طرح کامل تصادفی با چهار تکرار بود از دو سویه باکتری ((psedomonas fuloresence به نام های E 177 و E ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تنش شوری و آفتابگردان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر تنش شوری و باکتری افزاینده رشد (سودوموناس فلورسنت) بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه آفتابگردان (Helianthus annus) با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.