سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ابتکار فیزیکی- شیمیایی در تصفیه آب

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,803

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI10_087

Index date: 11 June 2012

ابتکار فیزیکی- شیمیایی در تصفیه آب abstract

فرآیند انعقاد در تصفیه آب از جایگاه ویژه ای برخوردار است به طوری که مطالعات زیادی پیرامون نوع ماده منعقد کننده بهینه، جهت حذف کدورت صورت پذیرفته است. استفاده از مواد گیاهی و طبیعی برای تصفیه آب آشامیدنی در بسیاری از کشورهای در حال توسعه از دیرباز رایج بوده است. مطالعه حاضر با هدف بررسی کارایی منعقد کننده های طبیعی بارهنگ، دانه ی به و ترنجبین در فرآیند تصفیه آب انجام شد. تمام آزمایشات مربوط به انعقاد و لخته سازی توسط دستگاه جار تست انجام پذیرفت. نمونه ی آب مورد آزمایش توسط اضافه کردن مقادیر متفاوت کانولین، 10 میلی گرم در لیتر بی کربنات کلسیم و 4 میلی گرم در لیتر هیدروکسید سدیم 0/01 نرمال آلوده گشت. منعقد کننده ها توسط خرد کن بصورت پودر نرمی درآورده شدند، و به مدت 5 ساعت در 20 میلی متر آب مقطر حل شد، تا موسیلاژهای لازم تشکیل شوند، حال از این محلول می توان به عنوان منعقد کننده استفاده کرد. نتایج بررسی ها نشان می دهد که این مواد قادر به کاهش کدورت آب می باشند. در غلظت بهینه مواد فوق مقدار حذف کدورت در کلیه موارد بیش از 80 درصد بود. آزمایشات انجام شده بیانگر افزایش کارایی مواد فوق در فرآیند تصفیه در کدورت های بالا می باشد. بیشترین درصد کاهش سختی در غلظت 10 میلی گرم در لیتر ترنجبین به میزان 99 درصد مشاهده گردید. استفاده از مواد فوق در تصفیه آب به طور متوسط کاهش 20 درصدی EC و کاهش 30 درصدی TDS را در پی خواهد داشت.

ابتکار فیزیکی- شیمیایی در تصفیه آب Keywords:

ابتکار فیزیکی- شیمیایی در تصفیه آب authors

وحید یزدانی

دانشجوی دکتری مهندسی آب دانشگاه فردوسی

حسین بانژاد

استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه بوعلی سینا

منصور قلی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی آب دانشگاه بوعلی سینا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دانشور، نظام الدین. 1383. "اصول کنترل کیفیت آب"/ تی. اچ، ...
علی‌پور، ولی و بذرافشان ادریس. 1381. "تصفیه آب". چاپ اول، ...
مصطفی پور، فردوس. بذرافشان، ادریس. و کمانی، حسین. 1386. " ...
برخوردار، بنفشه و غیاث‌الدین، منصور. 1383. "بررسی ظرفیت جلبک سارگوم ...
Aguilar MI, Saez J, Llorens M, et al. 2005. "Improvement ...
/87 9/87 9/87 9/87 9/87 9/87 9/87 9/87 9/87 9/87 ...
Liew, AG, Noor, MJ, Muyibi, SA, Fugara, MS, Muhammed, TA, ...
Sharma, P, Pushpa, K. S rivastava, MM, and Shalini, S ...
Kawamura, S. 1991. _ Intergrated Design of Water Treatment Facilities". ...
Black. A, P. and Vilaret M.R. 1969. "Effect of Particle ...
Gemmell, R.S. 1963. "Some Aspects of Orthokinetic Flocculation" Ph.D Thesis. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ابتکار فیزیکی- شیمیایی در تصفیه آب" توسط وحید یزدانی، دانشجوی دکتری مهندسی آب دانشگاه فردوسی؛ حسین بانژاد، استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه بوعلی سینا؛ منصور قلی زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی آب دانشگاه بوعلی سینا نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دهمین سمینار آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بارهنگ، دانه ی به، ترنجبین، تصفیه آب، کانولین هستند. این مقاله در تاریخ 22 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1803 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فرآیند انعقاد در تصفیه آب از جایگاه ویژه ای برخوردار است به طوری که مطالعات زیادی پیرامون نوع ماده منعقد کننده بهینه، جهت حذف کدورت صورت پذیرفته است. استفاده از مواد گیاهی و طبیعی برای تصفیه آب آشامیدنی در بسیاری از کشورهای در حال توسعه از دیرباز رایج بوده است. مطالعه حاضر با هدف بررسی کارایی منعقد کننده های طبیعی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ابتکار فیزیکی- شیمیایی در تصفیه آب با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.