سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل زمانی- مکانی خشکسالی هواشناسی در استان اصفهان

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 944

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI10_099

Index date: 11 June 2012

تحلیل زمانی- مکانی خشکسالی هواشناسی در استان اصفهان abstract

خشکسالی جلوه ای از اقلیم بوده که در هر ناحیه ای ممکن است رخ دهد و خسارات عمده اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی وارد آوره و بعلت طبیعت آرام و مکانیسم پیچیده آن نسبت به دیگر بلایای طبیعی ناشناخته تر می باشد. وجود نیازها و زمینه های کاری منقاوت محققین، باعث شده که هر یک از انها با توجه به دیدگاه خاص و مطالعاتی خود پدیده خشکسالی را از منظر خاصی مورد بررسی قرار دهند، از جمله: خشکسالی هواشناسی(اقلیمی)، خشکسالی هیدرولوژیکی، خشکسالی کشاورزی و خشکسالی اقتصادی- اجتماعی. از جمله مهمترین مراحل ارزیابی وضعیت خشکسالی در هر منطقه تعیین شاخص های خشکسالی به منظور تحلیل میزان شدت و تداوم خشکسالی در آن منطقه است. در این تحقیق با استفاده از آمار بارندگی همگن شده ایستگاههای استان اصفهان در یک پایه آماری مشترک توسط نرم افزار(....) به طور منطقه ای شاخصهای درصد نرمال بارندگی، دهکها، ..... چینی و شاخص بارش استاندارد در سال های مختلف استخراج شد. با توجه به این نکته که اطلاعات اقلیمی از جمله بارش پدیده ای نقطه ای نیستند برای منطقه ای کردن بارش هر ایستگاه با استفاده از تکنیک نزدیکترین همسایه در نرم افزار(...) برای هر سال و برای هر نمایه نقشه ای استخراج شود و سپس با توجه به سطح اثر هر ایستگاه، نمایه مورد نظر به طور متوسط وزنی برای هر سال بدست آمد. نتایج با هر چهار شاخص نشان می دهد که روندی کاهشی را در بارندگی ها شاهد هستیم و احتمالاَ خواهیم بود.

تحلیل زمانی- مکانی خشکسالی هواشناسی در استان اصفهان Keywords:

استان اصفهان , خشکسالی , شاخص بارش استاندارد , شاخص دهکها , شاخص درصد نسبت به بارش نرمال و شاخص Z چینی

تحلیل زمانی- مکانی خشکسالی هواشناسی در استان اصفهان authors

احمد رضا فتاحی

دانشجوی مهندسی آب، دانشگاه شهرکرد

روح الله فتاحی

استادیار بخش مهندسی آب، دانشگاه شهرکرد

نورالله مالنجانی

دانشجوی زارعت، دانشگاه شهید باهنر کرمان

حسن فرحبخش

استادیار بخش زراعت، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ا جهانبخش اصل، س.، ی. قویدل رحیمی، 1381 _ تحلیل ...
I2] فتاحی نافچی، روح الله، 1385 .معرفی شاخص های خشکسالی ...
آنساجی زواره، م. و صانعی، م.1381. تعیین دوره خشکسالی با ...
انوحی، ک. و عسگری، ا.1384 .مطالعه خشکسالی و دوره های ... [مقاله ژورنالی]
نوریان، ع. م. ج. بداق جمالی و س. جوانمرد.1381، گزارش ...
_، س. مرید.، ف. رئیسی و د. شهرانی.1387 تحلیل زمانی-مکانی ...
Hayes, M., 2000 , Drought indices, National drought mitigation center.ww. ...
Loukas, A., L.Vasiliades and N.R.dalezios, 2003, Inter comparison of meterological ...
Baren, M.a. 1985. Hydrological aspect of drought .UNE SCO/WMO, London, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل زمانی- مکانی خشکسالی هواشناسی در استان اصفهان" توسط احمد رضا فتاحی، دانشجوی مهندسی آب، دانشگاه شهرکرد؛ روح الله فتاحی، استادیار بخش مهندسی آب، دانشگاه شهرکرد؛ نورالله مالنجانی، دانشجوی زارعت، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ حسن فرحبخش، استادیار بخش زراعت، دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دهمین سمینار آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استان اصفهان، خشکسالی، شاخص بارش استاندارد، شاخص دهکها، شاخص درصد نسبت به بارش نرمال و شاخص Z چینی هستند. این مقاله در تاریخ 22 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 944 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشکسالی جلوه ای از اقلیم بوده که در هر ناحیه ای ممکن است رخ دهد و خسارات عمده اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی وارد آوره و بعلت طبیعت آرام و مکانیسم پیچیده آن نسبت به دیگر بلایای طبیعی ناشناخته تر می باشد. وجود نیازها و زمینه های کاری منقاوت محققین، باعث شده که هر یک از انها با توجه به ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل زمانی- مکانی خشکسالی هواشناسی در استان اصفهان با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.