سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تخمین آبشستگی پایین دست سازه های کنترل شیب دار با استفاده از شبکه های عصبی هوشمند

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,218

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI10_223

Index date: 11 June 2012

تخمین آبشستگی پایین دست سازه های کنترل شیب دار با استفاده از شبکه های عصبی هوشمند abstract

سازه های کنترل شیب دار، یکی از انواع سازه های حفاظتی است که برای جلوگیری از فرسایش بستر کانال های آبرفتی مورد استفاده قرار می گیرد. جریان خروجی آب از سازه های هیدرولیکی در برخورد با رسوبات غیر چسبنده می تواند منجر به آبشستگی موضعی قابل توجهی گردد. از آنجا که آبشستگی موجب فرسایش و در نتیجه گود شدن بستر می گردد، ممکن است مخاطرات جدی را برای سازه مجاور به همراه داشته باشد. در طراحی فونداسیون این سازه ها، حداکثر عمق آبشستگی یکی از مسائل مهم بوده و عدم محاسبه دقیق آن در بسیاری از موارد منجر به خرابی سازه می گردد. لذا مطالعه دقیق مکانیزم آبشستگی، همواره مورد توجه مهندسان بوده است. در این مقاله با استفاده از روش هوشمند شبکه های عصبی مصنوعی عمق آبشستگی پایین دست مورد مطالعه دقیق قرار گرفته است. در این راستا، پارامترهای مهم بدون بعد: نسبت ماکزیمم عمق آبشستگی به عمق جریان، نسبت ماکزیمم آبشستگی سازه به عمق جریان، و نسبت فاصله شیب دار ماکزیمم آبشستگی سازه به عمق جریان برای هر پارامتر با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی محاسبه و با روابط بدون بعد مورد مقایسه قرار گرفته است. نتایج نشان می دهد که خروجی های بدست آمده از روش شبکه عصبی مصنوعی از کارآئی مناسبتری برخوردار است.

تخمین آبشستگی پایین دست سازه های کنترل شیب دار با استفاده از شبکه های عصبی هوشمند Keywords:

تخمین آبشستگی پایین دست سازه های کنترل شیب دار با استفاده از شبکه های عصبی هوشمند authors

سید مرتضی مرندی

استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان

محمد نجف زاده

دانشجوی ارشد سازه های آبی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

حامد جاودانیان

دانشجوی ارشد خاک و پی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

پروین صفاپور

عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- البرزی، م.(1380)، "آشنایی با شبکه های عصبی"، انتشارات دانشگاه ...
- منهاج، محمد باقر (1381)، "مبانی شبکه های عصبی"، دانشگاه ...
Mason, P. J., and Arumugam, K., 1985, :Free Jet Scour ...
Bormann, N. E., and Julien, P. Y., 1991, "Scour Downstream ...
Lenzi, M. A., and Comiti, F., 2003, "Local Scouring and ...
Marion, A., Lenzi, M. A., and Comiti, F., 2004, "Effect ...
Bateni, S.M., Borghei, S.M., and Jeng, D.S., 2007, Neural Network ...
Z _ _ emat-Kerman _ M., Beheshti, A.A., Ataie-Ashtiam , ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تخمین آبشستگی پایین دست سازه های کنترل شیب دار با استفاده از شبکه های عصبی هوشمند" توسط سید مرتضی مرندی، استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ محمد نجف زاده، دانشجوی ارشد سازه های آبی، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ حامد جاودانیان، دانشجوی ارشد خاک و پی، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ پروین صفاپور، عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دهمین سمینار آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبشستگی موضعی، رسوبات غیر چسبنده، فونداسیون، شبکه های عصبی مصنوعی هستند. این مقاله در تاریخ 22 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1218 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سازه های کنترل شیب دار، یکی از انواع سازه های حفاظتی است که برای جلوگیری از فرسایش بستر کانال های آبرفتی مورد استفاده قرار می گیرد. جریان خروجی آب از سازه های هیدرولیکی در برخورد با رسوبات غیر چسبنده می تواند منجر به آبشستگی موضعی قابل توجهی گردد. از آنجا که آبشستگی موجب فرسایش و در نتیجه گود شدن بستر ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی چسب و رزین طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تخمین آبشستگی پایین دست سازه های کنترل شیب دار با استفاده از شبکه های عصبی هوشمند با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.