سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین رخساره های تراوا با به کارگیری روش های خوشه بندی چند تفکیکی بر پایه گراف و ماشین بردار پشتیبان

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,662

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RESERVOIR01_056

Index date: 15 June 2012

تعیین رخساره های تراوا با به کارگیری روش های خوشه بندی چند تفکیکی بر پایه گراف و ماشین بردار پشتیبان abstract

تراوایی از مهمترین خصوصیات پتروفیزیکی مخزن است که جریان سیالات درون چاه را در مرحله تولید کنترل می کند. این پارامتر نقش کلیدی در ارزیابی تولید مخزن، عملکرد میادین نفتی، مدیریت و توسعه مخزن ایفا می کند تراوایی به طور معمول از آنالیز مغزه به دست می آید ولی این امر مستلزم زمان و هزینه فراوانی می باشد. در مخازن کربناته برای هر تخلخل مشخص در یک نوع سنگ، تراوایی می‌تواند در مقادیر مختلفی تغییر کند که این به علت هتروژنی بودن مخازن کربناته می باشد در این مطالعه ما برای طبقه بندی انواع سنگها نسبت به خواص جریانی بر پایه پارامترهای زمین شناسی و پتروفیزیکی از رخساره های الکتریکی استفاده کرده تا زونهایی با تراوایی بالا را شناسایی کنیم تا بتوانیم مشکل هتروژنی و عوامل موثر دیاژنز را در تراوایی تشخیص دهیم. بدین صورت که ابتدا با روش MRGC رخساره های الکتریکی بهینه را برای چاه شماره(1) به دست اوردیم . برای این کار از لاگ NMR و لاگهای انحراف سرعت(VDL) برای لینک کردن رخساره ها با تراوایی استفاده کردیم و نتایج را با ستون چینه شناسی حاصل از ارزیابی پتروفیزیکی قیاس کردیم و سپس با استفاده از روش ماشین بردار پشتیبان این رخساره ها را برای چاه شماره(2) با دقت 86% بدست آوردیم که با اندازه گیری های حاصل از مغزه و ارزیابی های پتروفیزیکی تطابق بالایی را نشان می دهد.

تعیین رخساره های تراوا با به کارگیری روش های خوشه بندی چند تفکیکی بر پایه گراف و ماشین بردار پشتیبان Keywords:

رخساره های الکتریکی , تراوایی , NMR , خوشه بندی چند تفکیکی بر پایه گراف(MRGC) , ماشین بردار پشتیبان(SVM)

تعیین رخساره های تراوا با به کارگیری روش های خوشه بندی چند تفکیکی بر پایه گراف و ماشین بردار پشتیبان authors

مهدی رستگارنیا

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف نفت دانشگاه صنعتی شاهرود

امین روشندل کاهو

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی معدن،نفت،ژئوفیریک دانشگاه صنعتی شاهرو

علی کدخدایی ایلخچی

عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز گروه علوم زمین

محسن لشکری

کارشناس ارشد پتروفیزیک سازمان نفت مناطق مرکزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Serra, O. and Abbot, H. 1980, The Contribution of Logging ...
Ye, S.J. And Rabiller, Ph., 2000, A New Tool For ...
Ye, S.J. And Rabiller, Ph., 2002, Automated Electrofacies Ordering, Published ...
A. Al-Anazi, I.D. Gates, 2010, _ support vector machine algorithm ...
Kok Wai Wong, Yew Soon Ong, Tamas D. Gedeon, Chun ...
LIU W, WANG R, ZHENG X. (2008). "Estimating coal reserves ...
Abe S, (2005). "Support vector Machines for Pattern Classification" Kobe ...
C. Cortes, and V. Vapnic, _ Support Vector Network, " ...
Tutoria] On Support Vector Machines for Pattern Recognition, " Data ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین رخساره های تراوا با به کارگیری روش های خوشه بندی چند تفکیکی بر پایه گراف و ماشین بردار پشتیبان" توسط مهدی رستگارنیا، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف نفت دانشگاه صنعتی شاهرود؛ امین روشندل کاهو، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی معدن،نفت،ژئوفیریک دانشگاه صنعتی شاهرو؛ علی کدخدایی ایلخچی، عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز گروه علوم زمین؛ محسن لشکری، کارشناس ارشد پتروفیزیک سازمان نفت مناطق مرکزی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی مهندسی مخازن هیدروکربوری، علوم و صنایع وابسته پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رخساره های الکتریکی، تراوایی، NMR، خوشه بندی چند تفکیکی بر پایه گراف(MRGC), ماشین بردار پشتیبان(SVM) هستند. این مقاله در تاریخ 26 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2662 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تراوایی از مهمترین خصوصیات پتروفیزیکی مخزن است که جریان سیالات درون چاه را در مرحله تولید کنترل می کند. این پارامتر نقش کلیدی در ارزیابی تولید مخزن، عملکرد میادین نفتی، مدیریت و توسعه مخزن ایفا می کند تراوایی به طور معمول از آنالیز مغزه به دست می آید ولی این امر مستلزم زمان و هزینه فراوانی می باشد. در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین رخساره های تراوا با به کارگیری روش های خوشه بندی چند تفکیکی بر پایه گراف و ماشین بردار پشتیبان با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.