سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پتروفابریک توده های نفوذی منطقه بروجرد و تعیین موقعیت تکتونیکی آنها با استفاده از شواهد ساختاری

Publish Year: 1380
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,845

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI05_003

Index date: 29 August 2006

بررسی پتروفابریک توده های نفوذی منطقه بروجرد و تعیین موقعیت تکتونیکی آنها با استفاده از شواهد ساختاری abstract

منطقه مورد مطالعه در شرق و شمال شرقی بروجرد واقع شده است و دارای مجموعه سنگ شناسی متنوعی از سنگهای گرانیتوییدی می باشد که ترکیب سنگ شناسی آنها عمدتاً شامل مونزوگرانیت، گرانودیوریت و تونالیت است. این توده ها غالباً به صورت کشیده و طویل و به موازات شیستوزیته غالب در سنگهای دگرگونی با روند شمال غربی- جنوب شرقی دیده می شوند و یک فولیاسیون ناشی از جهت یافتگی کانی ها در آنها دیده می شود. شواهد صحرایی و آزمایشگاهی نشان می دهد که توده های مزبور همزمان با دگرشکلی غالب در منطقه (D2) نفوذ کرده اند و جایگزینی این توده ها احتمالاً در یک وزن بر شی فعال صورت گرفته است.

بررسی پتروفابریک توده های نفوذی منطقه بروجرد و تعیین موقعیت تکتونیکی آنها با استفاده از شواهد ساختاری authors

علی درویش زاده

گروه زمین شناسی-دانشکده ی علوم-دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی خلجی، احمد (1378)، بررسی پترولوژی و پتروفابریک توده‌های نفوذی ...
Lister , G.S, Snoke , A.w., 1984 , S-C Mylonits ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پتروفابریک توده های نفوذی منطقه بروجرد و تعیین موقعیت تکتونیکی آنها با استفاده از شواهد ساختاری" توسط احمد احمدی خلجی؛ علی درویش زاده، گروه زمین شناسی-دانشکده ی علوم-دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1380 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 7 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1845 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منطقه مورد مطالعه در شرق و شمال شرقی بروجرد واقع شده است و دارای مجموعه سنگ شناسی متنوعی از سنگهای گرانیتوییدی می باشد که ترکیب سنگ شناسی آنها عمدتاً شامل مونزوگرانیت، گرانودیوریت و تونالیت است. این توده ها غالباً به صورت کشیده و طویل و به موازات شیستوزیته غالب در سنگهای دگرگونی با روند شمال غربی- جنوب شرقی دیده می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پتروفابریک توده های نفوذی منطقه بروجرد و تعیین موقعیت تکتونیکی آنها با استفاده از شواهد ساختاری با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.