قوانین و استانداردهای استرس حرارتی کلیدی برای پیشگیری از بیماری های ناشی از گرما
Publish place: Occupational Medicine، Vol: 8، Issue: 4
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 354
This Paper With 23 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_TKJ-8-4_009
تاریخ نمایه سازی: 29 مرداد 1401
Abstract:
مقدمه: یکی از راههای پیشگیری و محافظت شاغلین در برابر بیماری های ناشی از استرس حرارتی، تدوین قوانین منطقه ای و کشوری و همچنین استانداردهای بین المللی می باشد. اگر این قوانین و استانداردها بصورت صحیح اجرا شوند می توانند بسیار موثر و اثر بخش واقع شوند. هدف این مقاله مروری، بیان اهمیت استرس حرارتی، راههای پیشگیری از بیماری های ناشی از گرما با تاکید بر قوانین و استانداردهای استرس حرارتی بود.
روش بررسی: در این مطالعه مروری، از جستجوی کتابخانه ای، کلید واژه هایی از قبیل قوانین، استاندارد ها و استرس حرارتی و همچنین مراجعه به سایت های سلامت و ایمنی شغلی کشورهای مختلف از جمله Safe Work Australia ، سایت سازمانOSHA، NIOSH و سازمان های بین المللی دیگر بود.
نتیجه گیری: نتایج نشان داد که تدوین قوانین و استانداردها یک گام مثبت در جهت پیشگیری از استرس حرارتی در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه محسوب شده، اما متاسفانه مشکل در موقع اجرای این الزامات بروز می کند. بسیاری از کارفرماها نگران هزینه هایی هستند که باید به دلیل گرما به کارگران پرداخت کنند و اغلب دنبال راه گریز قانونی برای فرار از این پرداخت ها هستند. اگرچه با وضع قوانین مرتبط تهیه شده، کارگران می توانند در صورت عدم وجود اقدامات پیشگیرانه و دریافت اضافه حقوق به مراجع ذیصلاح شکایت کنند، اما آنها به خاطر ترس از دست دادن کارشان به ندرت این کار را انجام می دهند. لذا قوانین وضع شده بخصوص در کشورهای در حال توسعه دارای کارایی لازم نبوده و صرفا در حد یک سند باقی می ماند.
Keywords:
Regulations and standards , legal requirements , Heat Stress , Heat stroke , Prevention of heat exposure , قوانین و استانداردها , الزامات قانونی , استرس حرارتی , شوک های گرمایی , پیشگیری از مواجهه با گرما
Authors
مهدی اصغری
دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
پروین نصیری
دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
محمدرضا منظم
دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
فریده گل بابایی
دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
مرضیه عباسی نیا
دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی همدان
معصومه چاوشی
دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :