بررسی فعالیت الکتریکی عضلات کاربران در حین کلاچ گیری به روش الکترومیوگرافی در تراکتورهای متداول ایران
Publish place: Occupational Medicine، Vol: 8، Issue: 1
Publish Year: 1395
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 256
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_TKJ-8-1_002
Index date: 20 August 2022
بررسی فعالیت الکتریکی عضلات کاربران در حین کلاچ گیری به روش الکترومیوگرافی در تراکتورهای متداول ایران abstract
مقدمه: با توجه به شرایط نامناسب کاری کاربران ماشین های کشاورزی، انجام مطالعاتی با هدف بهبود وضعیت ارگونومیک کار با این ماشین ها ضروری است. بر این اساس، هدف از این مطالعه، مقایسه ارگونومیک کلاچ تراکتورهای MF۲۸۵ و MF۳۹۹ با ثبت فعالیت الکتریکی عضلات به روش الکترومیوگرافی بود.
روش بررسی: تعداد افراد مورد بررسی ۲۵ نفر می باشد. عضلات مورد بررسی نیز، شش عضله دوقلو داخلی، دوقلو خارجی، پهن داخلی، پهن خارجی، کوادراتوس لومباروم و تراپزیوس بودند. فعالیت الکتریکی عضلات در فواصل زمانی ۳۰ ثانیه قبل از کلاچ گیری، در طی ۶۰ ثانیه کلاچ گیری و ۶۰ ثانیه استراحت پس از کلاچ گیری، ثبت شدند.
نتایج: نتایج نشان داد که عضلات پهن داخلی و دو قلو داخلی با نسبت RMS فعالیت الکتریکی در طی ۶۰ ثانیه کلاچ گیری نسبت به قبل از آن، به ترتیب ۱۶/۶ و ۸۲/۲ تحت تنش بیشتری در هنگام کلاچ گیری تراکتور MF۲۸۵ قرار گرفتند. عضله های پهن داخلی و دوقلو خارجی نیز در هنگام کلاچ گیری تراکتور MF۳۹۹ تحت تنش بیشتری قرار داشتند. در تمامی عضلات، غیر از عضله دو قلو خارجی، نسبت فعالیت الکتریکی عضلات در هنگام کلاچ گیری تراکتور MF۲۸۵ بیشتر از تراکتور MF۳۹۹ بود.
نتیجه گیری: در نتیجه، کاربران تراکتور MF۲۸۵ و به طور کلی دو عضله پهن داخلی و دو قلو داخلی، در هنگام کلاچ گیری تحت تنش بیشتری قرار گرفتند. همچنین این دو عضله در مدت زمان طولانی تری پس از کلاچ گیری نسبت به سایر عضلات به حالت ریکاوری بازگشتند.
بررسی فعالیت الکتریکی عضلات کاربران در حین کلاچ گیری به روش الکترومیوگرافی در تراکتورهای متداول ایران Keywords:
بررسی فعالیت الکتریکی عضلات کاربران در حین کلاچ گیری به روش الکترومیوگرافی در تراکتورهای متداول ایران authors
امین نیکخواه
Ferdowsi University of Mashhad
باقر عمادی
Ferdowsi University of Mashhad
مهدی خجسته پور
Ferdowsi University of Mashhad
سیدرضا عطارزاده حسینی
Ferdowsi University of Mashhad
مهدی مهجور
Ferdowsi University of Mashhad
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :