تحلیل الگوی مسیر ترافیک دریایی با استفاده از داده کاوی در خلیج فارس
Publish place: Journal of Marine Engineering، Vol: 18، Issue: 35
Publish Year: 1401
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 167
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
Export:
Document National Code:
JR_MARIN-18-35_010
Index date: 4 September 2022
تحلیل الگوی مسیر ترافیک دریایی با استفاده از داده کاوی در خلیج فارس abstract
تحلیل مسیر کشتیرانی به منظور مدیریت ترافیک دریایی، به تجهیزاتی برای جمع آوری اطلاعات درباره رفتارهای کشتی بستگی دارد. بدین منظور، معتبرترین داده ها، داده های سیستم شناسایی خودکار (AIS) می باشند. پیچیدگی و حجم بالای داده های AIS، عملیات نظارت به صورت سنتی را بیشتر و تجزیه و تحلیل ترافیک دریایی را دشوارتر می کند. بنابراین یک رویکرد غیرنظارتی برای تبدیل موثر داده های خام AIS به الگوهای مسیر حمل و نقل دریایی منظم مطلوب است. مدل پیشنهادی برای تجزیه و تحلیل مسیرهای حمل و نقل دریایی شامل ۴ بخش پیش پردازش داده ها ی AIS، اندازه گیری شباهت ساختاری، خوشه بندی مسیر شناور و استخراج مسیر نماینده است. ارزیابی تجربی مدل پیشنهادی با داده های واقعی منطقه مورد مطالعه نشان می دهد که در مجموع از لحاظ بصری خوب عمل کرده و نتیجه مورد انتظار حاصل شده است. نتایج حاصله به درک بیشتر الگوهای مسیر حمل و نقل دریایی کمک کرده و مقامات دریایی را در مدیریت پایدار ترافیک دریایی کمک می کند.
تحلیل الگوی مسیر ترافیک دریایی با استفاده از داده کاوی در خلیج فارس Keywords:
AIS , preprocessing , ship trajectory clustering model , shipping route analysis , تحلیل مسیر کشتیرانی , پیش پردازش , مدل خوشه بندی مسیر شناور , سیستم شناسایی خودکار AIS
تحلیل الگوی مسیر ترافیک دریایی با استفاده از داده کاوی در خلیج فارس authors
مهدی ابراهیمی موینی
Department of Marine Engineering, Tarbiat Modares University
مهدی شفیعی فر
Department of Marine Engineering, Tarbiat Modares University
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :