سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی تنش در استخوان اطراف ایمپلنت برای درمان اوردنچر فک پایین به روش اجزای محدود

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,479

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISME20_425

Index date: 8 July 2012

ارزیابی تنش در استخوان اطراف ایمپلنت برای درمان اوردنچر فک پایین به روش اجزای محدود abstract

پژوهش حاضر به مقایسه ی طرح های اتصال دکمه ای، میله ای به همراه گیره و میله ای- دکمه ای برای درمان اوردنچر ف ک پایین متکی به سه ایمپلنت می پردازد. تحلیل این طرح های درمانی به روش اجزای محدود انجام می گردد. هندسه ی سه بعدی فک پایین به کمک تصاویر حاصل از سی تیاسکن به دست آمده و سایر اجزا در نرمافزارهای طراحی به کمک کامپیوتر مدل سازی می شوند . پس از شبیهسازی تماس های بین اجزا و شرایط مرزی، مدل های اجزای محدود با شبکه های متعددی حل شده تا جواب های نهایی، مستقل از تعداد گره ها باشند . نتایج نشان م یدهند که بیشترین مقادیر تنش در استخوان، همواره در نواحی گردن ایمپلنت و چند رزوه ی بالایی آن متمرکز هستند . مدلهای دکمه ای و میله ای- دکمه ای به ترتیب، بیشترین و کمترین مقادیر تنش را به استخوان اطراف ایمپلنت انتقال میدهند. به دلیل مشاهده ی مقادیر بالای تنش در نگهدارنده ی گوی شکل اتصال میله ای- دکمه ای، استفاده از این طرح درمان در مواقعی توصیه می گردد که کاهش تنش وارد به استخو ان اطراف ایمپلنت، اهمیت بیشتری نسبت به میزان تنش در قطعات فلزی داشته باشد.

ارزیابی تنش در استخوان اطراف ایمپلنت برای درمان اوردنچر فک پایین به روش اجزای محدود Keywords:

ارزیابی تنش در استخوان اطراف ایمپلنت برای درمان اوردنچر فک پایین به روش اجزای محدود authors

محمد شیشه ساز

استاد دانشکده ی مهندسی، دانشگاه شهید چمران اهواز

اسداله احمدزاده

استادیار دانشکده ی دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در

امین بهاران

کارشناس ارشد مهندسی مکانیک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Mericske- Stern, R., Piotti, M., and Sirtes, G., 1996. :3-D ...
Daas, M., Dubois, G., Bonnet, A.S., Lipinski, P, and Rignon-Bret, ...
Celik, G., and Uludag, B., 2007. "Photoelastic Stress Analysis of ...
Menicucci, G., Lorenzetti, M., Pera, P., and Preti, G., I ...
Meijer, H. J. A., Starmans, F. J. M., Steen, W. ...
Baggi, L., Cappelloni, I., Maceri, F., and Vairo, G., 2008. ...
Tokuhisa, _ Matsushita, Y., and Koyano, K., 2003. :In vitro ...
http:// _ S traumann.co, available in June 17 2010 ...
Guda, T., Ross, T. A., Lang, L. A., and Millwater, ...
Chun, H. J., Park, D. N., Han, C. H., Heo, ...
Korioth, T. W. P., and Hannam, A. G., 1994. :Deformation ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی تنش در استخوان اطراف ایمپلنت برای درمان اوردنچر فک پایین به روش اجزای محدود" توسط محمد شیشه ساز، استاد دانشکده ی مهندسی، دانشگاه شهید چمران اهواز؛ اسداله احمدزاده، استادیار دانشکده ی دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در؛ امین بهاران، کارشناس ارشد مهندسی مکانیک نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی بیستمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ایمپلنت دندانی، اوردنچر فک پایین، سیستم های اتصال، روش اجزای محدود هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1479 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پژوهش حاضر به مقایسه ی طرح های اتصال دکمه ای، میله ای به همراه گیره و میله ای- دکمه ای برای درمان اوردنچر ف ک پایین متکی به سه ایمپلنت می پردازد. تحلیل این طرح های درمانی به روش اجزای محدود انجام می گردد. هندسه ی سه بعدی فک پایین به کمک تصاویر حاصل از سی تیاسکن به دست آمده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی تنش در استخوان اطراف ایمپلنت برای درمان اوردنچر فک پایین به روش اجزای محدود با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.