سیاستگذاری برای به کارگیری رویکرد Bring your own device در همه گیری کووید ۱۹ : بیان دیدگاه

Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 107

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_HIM-17-2_008

تاریخ نمایه سازی: 9 آبان 1401

Abstract:

در آغاز سال ۲۰۲۰ میلادی، بیماری کووید ۱۹ جهان را درگیر همه گیری نمود ودر ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، پزشکی و سیاسی چالش های بی شماری رادر دنیا ایجاد کرد. یکی از مشکلات عمده جوامع برای کنترل شیوع کروناویروس، استمرار فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی و انجام وظایف شغلی افراد درطی دوران قرنطینه بود. دورکاری به عنوان یکی از مهمترین سیاست هایپیشگیری و کنترل کووید ۱۹ توسط کشورهای مختلف به کار گرفته شد.همچنین، بسیاری از افراد شاغل ترجیح میدادند وظایف شغلیشان را به صورتدورکاری انجام دهند. در چنین شرایطی، اهمیت به کارگیری رویکردهایی مانندBring your own device) BYOD) و در واقع، استفاده از تجهیزات الکترونیکشخصی برای انجام وظایف شغلی بیش از هر زمان دیگری آشکار شد. سازمان هابرای به کارگیری رویکرد BYOD و بهره بردن از مزایای آن، مستلزمسیاستگذاری صحیح و اجرای دقیق آن هستند. در این نوشتار تلاش شده استچگونگی به کارگیری سیاست استفاده از BYOD تبیین شود. از دیدگاه ما،مهمترین شاخص هایی که می تواند در سیاستگذاری برای به کارگیری BYODمد نظر قرار گیرد، شامل تصمیم گیری صحیح در انتخاب و اجرا، زیرساخت هایفنی، ارتباط مستمر، آموزش کارکنان، پروتکل های امنیت و محرمانگی،توافقنامه بین کارکنان و سازمان و استفاده از خدمات ذخیره سازی ابری می باشد.

Authors

مریم جهانبخش

استادیار، مدیریت اطلاعات سلامت، مرکز تحقیقات فنآوری اطلاعات سلامت و گروه مدیریت فنآوری اطلاعات سلامت، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران

مصطفی امینی رارانی

استادیار، سیاستگذاری سلامت، مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران

شهرام طهماسبیان

استادیار، انفورماتیک پزشکی، گروه زیست فنآوری پزشکی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، شهرکرد، ایران

معصومه شهبازی

دانشجوی کارشناسی ارشد، فنآوری اطلاعات سلامت، گروه مدیریت فنآوری اطلاعات سلامت، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایراننویسنده طرف مکاتبه: