سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنجش کیفیت پیاده راه های شهری در راستای نیل به حمل ونقل انسان محور

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,325

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TTC11_166

Index date: 10 August 2012

سنجش کیفیت پیاده راه های شهری در راستای نیل به حمل ونقل انسان محور abstract

مسیر پیاده تجلی گاه حیات مدنی شهر و محل رخداد وقایع و فعالیتهای اجتماعی شهروندان در زندگی و حیات شهری می باشد. از این رو طراحی درست و گسترش آن نه تنها باعث غنی تر شدن زندگی اجتماعی وفرهنگی می شود؛ بلکه با توجه به پیچیدگی ها و مسائل حمل و نقل شهری در شهرهای معاصر، گامی در جهت حل معضلات ترافیکی و ترددی بر می دارد و شهرها را به سوی حمل ونقل انسان محور سوق می دهد. در ایرانبا توجه به شکل گیری گام های نخست در طراحی پیاده راه های شهری ، کیفیت آنها نیز می بایست مورد عنایت واقع شود و در برنامه ریزی های حمل ونقل درون شهری دیده شود . بر همین اساس در این مقاله بهبررسی کیفیت پیاده راه های شهری پرداخته شده است. این پژوهش سعی دارد با استفاده از روش کمی - توصیفی و تحلیلی به این سوال پاسخ بدهد که چه معیارهایی برای ارتقای کیفیت پیاده راه های شهری میبایست در نظر گرفته شود و کدام یک از این معیارها و شاخص ها از اولویت بیشتری برخوردار می باشند. در این راستا بر مبنای مدل AHP و روش دلفی و با استفاده از نظرات متخصصین در حوزه برنامه ریزی شهری برنامه ریزی حمل نقل درون شهری و کارشناسان امور شهری, هر یکاز معیارها و شاخصهای موثر در ارتقایکیفیت پیاده راه های شهری مورد ارزیابی قرار گرفته است و بر مبنای این روش پرسشنامه و چک لیست ارزیابی تدوین گردیده است. نتایج تلفیق نظرات کاربران و چک لیست ارزیابی، اولویت معیارهای موثر درارتقای کیفیت پیاده راه های شهری را نشان می دهد تا با در نظر گرفتن این اولویت ها در ساماندهی و طراحی فضای حرکت عابر پیاده ، بتوانیم در راستای ارتقای کیفیت پیاده راه های شهری درجهت حمل و نقل انسان محور در کشورگامی برداریم

سنجش کیفیت پیاده راه های شهری در راستای نیل به حمل ونقل انسان محور Keywords:

پیاده راه , حمل ونقل درون شهری , حمل ونقل انسان محور - فرایند تحلیل سلسله مراتبی

سنجش کیفیت پیاده راه های شهری در راستای نیل به حمل ونقل انسان محور authors

الهام کاکاوند

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای، دانشگاه بین المل

سمیه آهنی

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای، دانشگاه بین المل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رحیمی ترکاشوند، ف (1381) نقش عابر پیاده در روان سازی ...
راد پویا .ک (1372)، بررسی سیستم عبوری پیاده در شبکه ...
حبیبی م (1387)، مسیر پیاده گردشگری، فصلنامه هنرهای زیبا، شماره ...
کامران نیا. ج (1387) _ شهر نوین حمل و نقل ...
وزارت مسکن و شهرسازی(1374)، آیین نامه طراحی راه های شهری، ...
ریسمانچیان .1 (1388)، بررسی برخی لایه های موثر در بهسازی ...
قدسی پور . ح (1381)، تحلیل سلسله مراتبی AHP مرکز ...
Penetration Schemes in Hong Kong/Lee Hau Kwan/Un iversity of Hong ...
Fruin, J., (1971); Pedestrian Planning and Design, NewYork ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سنجش کیفیت پیاده راه های شهری در راستای نیل به حمل ونقل انسان محور" توسط سیدمهدی یدی همدانی؛ الهام کاکاوند، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای، دانشگاه بین المل؛ سمیه آهنی، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای، دانشگاه بین المل نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیاده راه – حمل ونقل درون شهری – حمل ونقل انسان محور - فرایند تحلیل سلسله مراتبی هستند. این مقاله در تاریخ 20 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2325 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مسیر پیاده تجلی گاه حیات مدنی شهر و محل رخداد وقایع و فعالیتهای اجتماعی شهروندان در زندگی و حیات شهری می باشد. از این رو طراحی درست و گسترش آن نه تنها باعث غنی تر شدن زندگی اجتماعی وفرهنگی می شود؛ بلکه با توجه به پیچیدگی ها و مسائل حمل و نقل شهری در شهرهای معاصر، گامی در جهت حل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سنجش کیفیت پیاده راه های شهری در راستای نیل به حمل ونقل انسان محور با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.