سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر میزان سیلیسیم و قلع مذاب پایه بر بر رفتار انجمادی و مورفولوژی گرافیت درچدن گرافیت فشرده

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 929

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMES02_119

Index date: 10 August 2012

بررسی اثر میزان سیلیسیم و قلع مذاب پایه بر بر رفتار انجمادی و مورفولوژی گرافیت درچدن گرافیت فشرده abstract

متداول ترین روش برای تولید چدن گرافیت فشرده در صنایع ریخته گری ،عملیات مذاب پایه باعناصرکروی کننده مانند Mg،Ce وضدکروی کننده مانند Al، Tiو Snمی باشد. از آنجا که یک قطعه صنعتی دارای ضخامتهای مختلفی بوده و چدن گرافیت فشرده نیز بیشترین حساسیت به ضخامت مقطع را در میان انواع چدنها دارد بنا براین بدست آوردن یک قطعه سالم دارای میکرو ساختار یکنواخت یکی از مهمترین اهداف در تولید قطعات چدنی گرافیت فشرده می باشد. قلع به عنوان یک عنصرپرلیت زای قوی وضد کروی کننده اثری بر تشکیل کاربید (بخصوص درضخامتهای کم) نداشته وباعث افزایش استحکام قطعات تولیدی می گردد .سیلیسیم نیز با حل شدن درفاز فریت وتشکیل محلول جامد ضمن افزایش خواص مکانیکی ، خواص ماشین کاری را نیز بهبود می بخشد. همچنین Si با افزایش سرعت نفوذ کربن درفاز آستنیت نقش مؤثری برتشکیل گرافیت فشرده دارد. نمونه های پله ای با سرعتهای سرمایش مختلف و درصدهای متفاوت سیلیسیم و قلع به روش در قالب ریخته گری شدند. نتایج نشان می دهد که با افزایش میزان سیلیسیم ضمن افزایش فاز فریت، درصد گرافیت فشرده و فاکتور شکل گرافیتها در سرعتهای سرمایش کم ( 35/1 و 85/1) کاهش می یابد. افزایش گرافیتهای کروی ریز بدلیل افزایش کربن معادل مذاب مهمترین دلیل این پدیده می باشد. ولی در سرعتهای سرمایش 9/3 و 9/8، افزایش گرافیت های کروی در ریزساختار موجب افزایش درصد گرافیت فشرده در این ضخامت ها می شود. درسرعت سرمایش 3/18 ساختار گرافیت فشرده بدست نیامده و با افزایش سیلیسیم تا 61/3% تنها گرافیتهای کروی دارای دمچه تشکیل می شود. افزایش قلع از 03/0 تا 15/0 درصد نیز منجر به افزایش فاکتور شکل گرافیتها و کاهش درصد گرافیت های کروی در سرعتهای سرمایش کم ( 35/1 و 85/1) می شود ولی با افزایش سرعت سرمایش، اثر قلع بر مورفولوژی گرافیتها کاهش می یابد

بررسی اثر میزان سیلیسیم و قلع مذاب پایه بر بر رفتار انجمادی و مورفولوژی گرافیت درچدن گرافیت فشرده Keywords:

بررسی اثر میزان سیلیسیم و قلع مذاب پایه بر بر رفتار انجمادی و مورفولوژی گرافیت درچدن گرافیت فشرده authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ _ Trade Journat , Nov. 1981, Vol. ...
_ "The _ Diagram for Cast Irons", AFS ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر میزان سیلیسیم و قلع مذاب پایه بر بر رفتار انجمادی و مورفولوژی گرافیت درچدن گرافیت فشرده" توسط محسن شبان؛ ایوب حلوایی؛ امیر مطلب زاده نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و انجمن ریخته گری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله چدن گرافیت فشرده ،مورفولوژی گرافیت، سرعت سرمایش، فاکتور شکل گرافیت هستند. این مقاله در تاریخ 20 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 929 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که متداول ترین روش برای تولید چدن گرافیت فشرده در صنایع ریخته گری ،عملیات مذاب پایه باعناصرکروی کننده مانند Mg،Ce وضدکروی کننده مانند Al، Tiو Snمی باشد. از آنجا که یک قطعه صنعتی دارای ضخامتهای مختلفی بوده و چدن گرافیت فشرده نیز بیشترین حساسیت به ضخامت مقطع را در میان انواع چدنها دارد بنا براین بدست آوردن یک قطعه سالم دارای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر میزان سیلیسیم و قلع مذاب پایه بر بر رفتار انجمادی و مورفولوژی گرافیت درچدن گرافیت فشرده با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.