ارزیابی وضعیت یادگیری از طریق تلفن همراه در دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
Publish place: Iranian Journal of Medical Education، Vol: 22، Issue: 85
Publish Year: 1401
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 161
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_IJME-22-85_002
Index date: 31 December 2022
ارزیابی وضعیت یادگیری از طریق تلفن همراه در دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران abstract
مقدمه: همه گیری covid-۱۹ اهمیت یادگیری الکترونیکی را مسجل نموده است. این مطالعه با هدف بررسی میزان و نحوه استفاده از یادگیری از طریق تلفن همراه (Mobile learning) در دانشجویان دندانپزشکی انجام شد.
روش ها: در این مطالعه توصیفی - مقطعی، داده ها از طریق پرسشنامه محقق ساخته ی روا و پایا شده، جمع آوری گردید. جامعه مورد مطالعه ۲۲۰ نفر از دانشجویان رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بودند که به روش تصادفی ساده وارد مطالعه شدند و ضمن موافقت برای شرکت در تحقیق، پرسشنامه را تکمیل نمودند. دادهها با استفاده از آمار توصیفی تجزیه و تحلیل گردید.
نتایج: در نهایت۲۱۶ پرسشنامه تکمیل شد. تعداد ۱۰۸ نفر (۵۰%) از گوشی خود جهت استفاده از نرم افزارهای آموزشی بهره میبردند. تعداد ۱۶۸ نفر (۸/۷۷%) از شبکه های اجتماعی جهت یادگیری دروس دندانپزشکی استفاده می کردند. تعداد ۲۱۴ نفر (۲/۹۸%) بیان نمودند که گوشی های هوشمند دسترسی به داده های آموزشی را برای آنها افزایش داده است. تعداد ۲۰۶ نفر (۴/۹۵%) بیان نمودند که گوشی هوشمند به آنها کمک می کند که با استقلال بیش تری آموزش ببینند. تعداد ۱۸۹ نفر (۵/۸۷%) بیان نمودند که لازم است که از گوشی های هوشمند به میزان بیش تری در آموزش دانشگاه استفاده شود.
نتیجه گیری: یادگیری از طریق تلفن همراه در میان درصد بالایی از دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران رواج دارد. ابزار ها ی مختلف تلفن همراه به منظور یادگیری دندانپزشکی، استفاده می شود. لذا یادگیری از طریق تلفن همراه در آموزش دندانپزشکی در دسترس و قابل بهینه سازی است.
ارزیابی وضعیت یادگیری از طریق تلفن همراه در دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران Keywords:
ارزیابی وضعیت یادگیری از طریق تلفن همراه در دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران authors
مریم کوپایی
Tehran University of medical sciences, Dental school faculty, Tehran, Iran.
شهربانو حیدری
Dentist, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran.
صدیقه السادات هاشمی کمانگر
Operative department, Dental school faculty, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :