سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آب مصرفی پنبه در شرایط استاندارد در شرق اصفهان

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,324

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI11_316

Index date: 12 August 2012

آب مصرفی پنبه در شرایط استاندارد در شرق اصفهان abstract

میزان تبخیر - تعرق گیاه پنبه رقم ورامین در شرایط استاندارد در ایستگاه کبوتر اباد به مدت چهار سال ( 73- 1370) اندازه گیری گردید . زمان کاشت در اواسط اردیبهشت ماه و زمان برداشت آبان ماه فصل رشد حدودا 7 ماه ( 240 روز) بود. با اندازه گیری های آب آبیاری (I) ، زه آب (D) و میزان بارندگی بارندگی موثر محاسبه (Pef) با استفاده از رابطه ETc= Pef +I-D مقدار تبخیر - تعرق پنبه در شرایط استاندارد (ETc) محاسبه شد. پس از کاشت زمان آبیاری طوری تنظیم می شد که میزان رطوبت خاک در ناحیه ریشه در حد رطوبت سهل الوصول گیاه باشد و سعی می شد میزان آب آبیاری بحدی باشد که حدود 10% از مقدار آب داده شده زهاب از ته لایسیمتر خارج شود. متوسط تبخیر - تعرق سالانه پنبه رقم ورامین با احتساب خاک آب 902 میلیمتر و حداکثر و حداقل تبخیر - تعرق در سالهای دوم و اول به ترتیب برابر با 1067 و 765 میلیمتر با متوسط 15 نوبت آبیاری در طی 3 سال حاصل شد. متوسط تبخیر از تشتک کلاس آ طول فصل رشد گیاه 1043 میلیمتر و نسبت بین تبخیر و تعرق گیاه پنبه از تشتک کلاس آ در کل دوره رشد بدون احتساب خاک آب 0/71 بدست آمد . در داخل و در حاشیه لایسیتمر به ترتیب 3295 و 2481 کیلوگرم در هکتار وش پنبه برداشت گردید.

آب مصرفی پنبه در شرایط استاندارد در شرق اصفهان Keywords:

پنبه , تبخیر - تعرق استاندارد , ضریب گیاهی , لایسیمتر

آب مصرفی پنبه در شرایط استاندارد در شرق اصفهان authors

مصلح الدین رضایی

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان

مجتبی فتحی

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان

اسماعیل حقیقت

کارشناس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آریا پ. و میرخانی .(1384). روش‌های اندازه‌گیری ویژه‌گیهای فیزیکی خاک. ...
علیزاده ا. (1363). آبیاری در زارعت پنبه، واحد طرح‌ها و ...
بای‌بوردی، م. 1370. اصول مهندسی آبیاری (روابط آب و خاک). ...
پناهی، م. (1375). تعیین مناسبترین رابطه برآورد تبخیر و تعرق ...
صباغ فرشی، ع.»، و م.ر. شریعتی، ر. جاراللهی، م. ر. ...
علی احیایی . م . و. بهبهانی زاده ع. ا. ...
کریمی، م. (1366). گزارش آب و هوای منطقه مرکزی ایران. ...
ملکوتی م. ج. و غیبی م. ن. (1376). تعیین حد ...
Allen, G. R., Perira, L. S., Raes D. and M. ...
Ayres, R .S. and D. W. Westcot. (1985). Water quality ...
Jassica G. D. 2001. Managing plant nutrients for optimum water ...
Marani A. and D. Levi. 1973. Effect of soil moisture ...
Waddle, B.A. (1988). Crop growing practices. In Cotton: (ed.) Sprague, ...
Wagenet, R. J. 1986. Water and solute flux. p. 1055-1088. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آب مصرفی پنبه در شرایط استاندارد در شرق اصفهان" توسط مصلح الدین رضایی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان؛ مجتبی فتحی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان؛ اسماعیل حقیقت، کارشناس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پنبه ، تبخیر - تعرق استاندارد ، ضریب گیاهی ، لایسیمتر هستند. این مقاله در تاریخ 22 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2324 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که میزان تبخیر - تعرق گیاه پنبه رقم ورامین در شرایط استاندارد در ایستگاه کبوتر اباد به مدت چهار سال ( 73- 1370) اندازه گیری گردید . زمان کاشت در اواسط اردیبهشت ماه و زمان برداشت آبان ماه فصل رشد حدودا 7 ماه ( 240 روز) بود. با اندازه گیری های آب آبیاری (I) ، زه آب (D) و میزان بارندگی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آب مصرفی پنبه در شرایط استاندارد در شرق اصفهان با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.