طراحی مدار شارژ آدیاباتیک توان کارآمد در فناوری ۰.۱۸μm CMOS
Publish place: Journal of Iranian Association of Electrical and Electronics Engineers، Vol: 20، Issue: 1
Publish Year: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 291
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JIAE-20-1_014
تاریخ نمایه سازی: 15 دی 1401
Abstract:
در برنامه های تامین انرژی حسگرهای کم توان، مواردی وجود دارد که انرژی باید از یک باتری کم توان به یک مرحله خازن بار خروجی انتقال داده شود. این مقاله یک مدار شارژ آدیاباتیک با رویکرد سوییچ های موازی ارائه می دهد که به یک باتری کم توان متصل شده و با استفاده از یک مبدل باک که در حالت CCM عمل می کند خازن بار را شارژ می کند. از یک کنترل کننده گیت سوییچ های موازی (GCPS) به منظور افزایش زمان وظیفه سیگنال ورودی سوییچ های مبدل باک استفاده شده که با کنترل جریان سلف، خازن بار را در ۲۵۶ گام، شارژ می کند. رویکرد سوییچ های موازی پیشنهادی به منظور بهبود بازدهی انرژی در توان های انتقالی مختلف استفاده شده و متشکل از یک حسگر جریان، مقایسه گر، لچ R-S، سوییچ های pMOS موازی و سوییچ های nMOS موازی است. در توان های انتقالی زیاد، سوییچ های بزرگ با سوییچ های کوچک موازی شده که نتیجه در کاهش تلفات هدایت دارد. همچنین، در توان های انتقالی پایین، با خاموش کردن سوییچ های بزرگ pMOS/nMOS، مجموع تلفات سوییچینگ به صورت قابل توجهی در طول عملیات شارژ کاهش یافته است. مدار پیشنهادی در یک فناوری ۰.۱۸µm CMOS طراحی و شبیه سازی شده است. بازدهی مدار ارائه شده در طول یک دوره شارژ کامل به ازای متوسط توان ورودی بین ۰.۵mW تا ۳۰mW، بیش از ۸۰% درصد است.
Keywords:
Adiabatic charging circuit , power transmission , parallel switches approach , buck converter , CMOS design , مدار شارژ آدیاباتیک , توان انتقالی , رویکرد سوییچ های موازی , مبدل باک , طراحی CMOS
Authors
میثم امرایی
Department of Electrical Engineering, Faculty of Engineering, Shahid Chamran University of Ahvaz, Ahvaz, Iran
ابراهیم فرشیدی
Department of Electrical Engineering, Faculty of Engineering, Shahid Chamran University of Ahvaz, Ahvaz, Iran
عبدالنبی کوثریان
Department of Electrical Engineering, Faculty of Engineering, Shahid Chamran University of Ahvaz, Ahvaz, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :