سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توزیع نیروی برش پایه در سازه های جداسازی شده لرزه ای

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,939

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SEE05_107

Index date: 16 September 2006

توزیع نیروی برش پایه در سازه های جداسازی شده لرزه ای abstract

روش جداسازی پایه سازه ها، به عنوان یک روش کنترل غیرفعال پاسخ سازه ها در برابر زلزله ایده ای تقریباً قدیمی است که حتی در بناهای تاریخی ایران و چین و بعضی از بناهای سنتی شمال کشور نیز مشاهده شده است. در سالهای اخیر به دلیل فراهم شدن امکان دسترسی به ابزارهای محاسباتی به منظور مدلسازی و همچنین پیشرفت فناوری ساخت و نصب آنها به سرعت در حال پیشرفت و مقبولیت یافتن برای استفاده از این سیستم به منظور کاهش صدمات ناشی از زلزله است. از اواسط دهه 85 میلادی آیین نامه های کشورهای مختلف نیز شروع به ارائه ضوابط و توصیه هایی به عنوان پراستفاده UBC 2[. که در میان، آیین نامه -3- به منظور تحلیل و طراحی سازه های جداسازی نمودند] 4 ترین آنها در ویرایش های مختلف خود ضوابطی را بدین منظور ارائه نموده است. یکی از مسائل مطروحه در آیین نامه ها توزیع بار در این سازه هاست که هدف این مقاله ارزیابی ضابطه ت وزیع بار طراحی سازه های ایزوله در آخرین نسخه) 1997 ( از این آیین نامه است . بدین منظور قاب هایی 4 و 8 طبقه با سیستم های جداگر مدل خطی و هیسترسیس با روش استا تیکی معادل و با سه توزیع بار مختلف مثلثی پیشنهادی آیین نامه، توزیع بار یکنواخت و توزیع بار ذوزنقه ای طراحی شده و سپس تحت رکورد شتاب نگاشت السنترو،نورثریج)سیلمار( و تحلیل دینامیکی غیرخطی تاریخچه زمانی شدند. نتایج مورد بررسی در این تحلیل ها که شامل برش پایه، برش طبقات، نیروی طبقات، تغییر مکان کف ها، تغییر شکل نسبی طبقات برای ارزیابی رفتار واقعی این سازه ها بکار برده شدند.

توزیع نیروی برش پایه در سازه های جداسازی شده لرزه ای Keywords:

جداساز خطی , جداساز هیسترسیس , تحلیل دینامیکی غیر خطی

توزیع نیروی برش پایه در سازه های جداسازی شده لرزه ای authors

شیما طاهری

دانشجوی کارشناسی ارشد، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلز

محسن غفوری آشتیانی

استاد پژوهشکده سازه، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزل

منصور ضیایی فر

استادیار پژوهشکده سازه. پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
غفوری آشتیانی، محسن - طاهری، شیما؛ توزیع نیروی برش پایه ...
State of California (1996), * Earthquake Regulations for S ei ...
Structural Engineers Association of California (1 995).Performance Based Engineering , ...
CSI Analysis Refrence Manuals Computer and structure, INC , Berkeley, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "توزیع نیروی برش پایه در سازه های جداسازی شده لرزه ای" توسط شیما طاهری، دانشجوی کارشناسی ارشد، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلز؛ محسن غفوری آشتیانی، استاد پژوهشکده سازه، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزل؛ منصور ضیایی فر، استادیار پژوهشکده سازه. پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زل نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جداساز خطی ، جداساز هیسترسیس ، تحلیل دینامیکی غیر خطی هستند. این مقاله در تاریخ 25 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2939 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روش جداسازی پایه سازه ها، به عنوان یک روش کنترل غیرفعال پاسخ سازه ها در برابر زلزله ایده ای تقریباً قدیمی است که حتی در بناهای تاریخی ایران و چین و بعضی از بناهای سنتی شمال کشور نیز مشاهده شده است. در سالهای اخیر به دلیل فراهم شدن امکان دسترسی به ابزارهای محاسباتی به منظور مدلسازی و همچنین پیشرفت فناوری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله توزیع نیروی برش پایه در سازه های جداسازی شده لرزه ای با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.