کیفیت مقالات یا کمیت مقالات؟

Publish Year: 1398
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 97

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_RUMS-18-11_001

تاریخ نمایه سازی: 25 دی 1401

Abstract:

برای دانشجویان و دانشمندان جوان ممکن است این سوال مطرح گردد که برای دانشمند شدن، کیفیت یا کمیت مقالات یک فرد است که دارای اهمیت می باشد؟ شخصا، بارها با این سوال به هنگام برگزاری کارگاه های مقاله نویسی مواجه شد ه ام. Salthammer در انتهای سخن سردبیری خود، دو مثال بسیار جالب می آورد تا به روشنی به سوال فوق پاسخ دهد. او در ابتدا به شیمیدان روسی به نام Yuri Struchkov اشاره می کند که در سال ۱۹۲۶ میلادی به دنیا آمده و در سال ۱۹۹۵ میلادی فوت نموده است. این شیمیدان روسی در عمر خود بیش از ۲۰۰۰ مقاله به رشته تحریر در آورده است. حتی پس از مرگش و تا سال ۲۰۰۴ میلادی، هنوز نام وی در میان نویسندگان مقالات به چشم می خورده است. Yuri به همین جهت برنده جایزه نوبل قلابی Ig Nobel Prize گردید [۱]. لازم به توضیح است که جایزه نوبل قلابی از سال ۱۹۹۱ میلادی برای بزرگداشت ده دستاورد غیر معمول و یا ناچیز در پژوهش های علمی ترتیب داده شده است. هدف از ارائه این جایزه، گرامی داشتن دستاوردهایی است که باعث خنده مردم و سپس باعث فکر کردن آنها می شود [۲]. Yuri این جایزه را به خاطر آن برنده شد که در فاصله بین سال های ۱۹۸۱ تا ۱۹۹۰ میلادی ۹۴۸ مقاله، یک مقاله در هر ۹/۳ روز و به مدت ده سال، منتشر نمود [۱]. دومین مثال Salthammer نیز مربوط به یک بیوشیمیست انگلیسی با نام Fredrick Sanger می باشد که در سال ۱۹۱۸ میلادی به دنیا و در سال ۲۰۱۳ میلادی فوت کرده است. وی در فاصله۶۰ سال، بین سال های ۱۹۴۲ میلادی تا ۲۰۰۴ میلادی، فقط در حدود ۱۰۰ مقاله منتشر نمود. که به نظر تعداد بسیار کمی مقاله در یک فاصله طولانی است. با این وجود، مقالات او تا سال ۲۰۱۶ میلادی بیش تر از یکصد هزار بار مورد استناد قرار گرفته و تنها دانشمندی است که برای دوبار، در سال های ۱۹۵۸ و ۱۹۸۰ میلادی، موفق به دریافت جایزه نوبل واقعی در شیمی شده است.

Keywords:

Quality of the Articles , Quantity of the Articles , کیفیت مقالات , کمیت مقالات

Authors

محسن رضائیان

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • References[۱] Salthammer T. Quality or quantity? Historic and current trends ...
  • Wikipedia. Ig Nobel Prize. https://en.wikipedia.org/wiki/Ig_Nobel_Prize. Last accessed December ۲۰۱۹ ...
  • References[۱] Salthammer T. Quality or quantity? Historic and current trends ...
  • Wikipedia. Ig Nobel Prize. https://en.wikipedia.org/wiki/Ig_Nobel_Prize. Last accessed December ۲۰۱۹ ...
  • نمایش کامل مراجع